Укр
Рус
Печінковий торт Другі страви Українська кухня

Печінковий торт із свинячої печінки на сковороді

( 4.8824 4 517 17 оцінок)

3246 - переглядів
65 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Печінковий торт із свинячої печінки на сковороді - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня, Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Це дуже смачний рецепт печінкового пирога! Я заявляю з повною відповідальністю. Навіть якщо ви готували млинці однаково, то начинка була напевне зроблена по-іншому. У цьому рецепті немає ні моркви, ні сиру, ні часнику, але є дещо вишукане, що, напевно, здивує і порадує вас. Отже, приготуйте цей печінковий торт зі свинячої печінки і побалуйте рідних і близьких.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Печінковий торт із свинячої печінки на сковороді" (на 100 грам)

  • Білки9 гр.
  • Жири11.5 гр.
  • Вуглеводи6.7 гр.
  • Калорії171 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У глибоку миску по черзі розбийте курячі яйця і за допомогою блендера або кухонним вінчиком збийте до утворення однорідної маси. Посоліть яйця, а потім додайте до них в миску трохи сметани і ще раз все добре перемішайте.

Крок - 1
02

Далі засипте поступово в миску просіяне борошно, долийте високої жирності молоко і продовжуйте збивати, до утворення однорідної більш густої суміші. Відставте на час в сторону.

Крок - 2
03

Потім свіжу, свинячу печінку замочіть в теплій воді, ще краще в молоці (це розм'якшить субпродукт і прибере гіркоту, якщо є) на деякий час, а потім викладіть на обробну дошку і трохи промокніть паперовим рушником. Наріжте змочену печінку досить великими шматками, помістіть в чашу блендера і збивайте субпродукт до утворення однорідної густої маси, бажано без грудок.

Крок - 3
04

Далі перелийте утворену суміш з печінки в раніше підготовлену молочно-яєчну масу і перемішайте до об'єднання всіх інгредієнтів і утворення однорідної маси, не сильно густої консистенції.

Крок - 4
05

Тепер помістіть неглибоку сковорідку на плиту і максимально розігрійте. Залийте в попередньо змащену розтопленим вершковим маслом сковорідку, за допомогою ополоника раніше підготовлену суміш з печінки. Обсмажуйте так званий млинець, з кожного боку приблизно по 3 хвилини, до утворення золотистої скоринки. Продовжуйте пекти млинці з печінки, до закінчення всієї суміші. Викладіть готові млинці на тарілку і залиште на якийсь час остигати.

Крок - 5
06

Далі помістіть трохи глибше сковорідку на плиту, налийте в неї рослинне масло і прогрійте. Закиньте в киплячу олію заздалегідь очищену від лушпиння і нарізану півкільцями ріпчасту цибулю і обсмажуйте, постійно мішаючи, до золотистого овоча. Потім викладіть обсмажену цибулю на тарілку і відставте в сторону.

Крок - 6
07

Тепер займіться приготуванням самої страви. На велику тарілку покладіть перший млинець з печінки і рясно змастіть високої жирності майонезом.

Крок - 7
08

Наступним шаром викладіть, рівномірно розподіливши по всьому млинцю раніше обсмажену ріпчасту цибулю.

Крок - 8
09

Далі знову укладіть млинець, змастіть майонезом, а зверху покладіть заздалегідь натерті на крупній тертці або дрібно нарізані мариновані огірки.

Крок - 9
10

Тепер знову викладайте печінковий млинець, змастіть майонезом і притрусіть заздалегідь подрібненими і трохи підсмаженими волоськими горіхами. Також на цей шар викладіть попередньо вимиту і нашатковану зелень петрушки.

Крок - 10
11

Потім викладайте знову млинець, майонез і повторюйте чергування раніше зазначених верств, до закінчення всіх продуктів і останнім, звичайно ж викладіть змащений млинець. Завершальний шар - рясно притрусіть заздалегідь відвареними і натертими на самій дрібній тертці курячими яйцями, залишившимися волоськими горіхами і прикрасьте зеленню петрушки.

Крок - 11
12

Готовий печінковий торт зі свинячої печінки відправте на кілька годин в холодильник, а потім розріжте на порції і подавайте до святкового столу.

Крок - 12

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Тісто для домашньої локшини - покроковий рецепт, фото 1 Тісто для домашньої локшини 30 1 2 з 5 - детальніше -
Салат цезар класичний - покроковий рецепт, фото 1 Салат цезар класичний 40 6 3 з 5 - детальніше -
Мус з манкою - покроковий рецепт, фото 1 Мус з манкою 45 3 3 з 5 - детальніше -
Підлива зі свинини - покроковий рецепт, фото 1 Підлива зі свинини 35 3 2 з 5 - детальніше -