Укр
Рус
Паштети Закуски Швейцарська кухня

Печінковий паштет з яловичої печінки

( 4.8000 4 55 5 оцінок)

738 - переглядів
35 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Печінковий паштет з яловичої печінки - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Швейцарська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В блендері

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Якщо вам подобається печінковий паштет, прийшов час готувати його вдома. Це набагато простіше, ніж ви думаєте, і це чудово. Ви також можете налаштувати приготований печінковий паштет з яловичої печінки по своєму смаку і навіть заморозити.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Печінковий паштет з яловичої печінки" (на 100 грам)

  • Білки13 гр.
  • Жири10.8 гр.
  • Вуглеводи5.3 гр.
  • Калорії173 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку очистіть від лушпиння цибулю і на обробній дошці наріжте її великими скибочками.

Крок - 1
02

Нагрійте трохи топленого вершкового масла або оливкової олії в сковороді на середньому вогні і засипте в неї нарізану цибулю. Накрийте сковороду кришкою і періодично помішуючи, смажте овоч до його розм'якшення. Коли цибуля підрум'яниться (близько 15 хвилин), вийміть її зі сковороди і покладіть на тарілку, щоб вона охолола до кімнатної температури.

Крок - 2
03

Далі добре промийте холодною водою, а потім наріжте великими кубиками яловичу печінку і покладіть в ту ж сковорідку з олією. Обсмажуйте печінку на середньому вогні, розмішуючи пару раз, щоб прожарити з усіх боків, але не надто, внутрішня частина продукту повинна бути трохи «вершковою». Це займе близько 4 хвилин. Вимкніть вогонь і почекайте, поки печінка охолоне.

Крок - 3
04

Потім відправте обсмажену печінку, охолоджену цибуля, сіль, очищений від лушпиння часник і спеції в чашу міксера або кухонного комбайна і подрібніть на високій швидкості, до отримання бажаної консистенції. Можливо, вам доведеться відключити його пару раз, зібрати утворену масу, яка прилипає до стін, і продовжити збивання.

Крок - 4
05

Перекладіть печінковий паштет з яловичої печінки в банку і зберігайте в холодильнику. Необов'язковий процес: розтопіть трохи вершкового масла і залийте в банку на паштет, щоб запечатати верх. Надішліть його назад в холодильник, щоб затвердіти. Дістаньте паштет з холодильника приблизно за 15 хвилин до вживання. Дуже добре поєднується така закуска зі свіжими тостами. Тримайте паштет в холодильнику близько 5 або 6 днів. Ви також можете створити паштет в більшій кількості, розподілити його в різні банки і заморозити їх.

Крок - 5

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Суп з галушками - покроковий рецепт, фото 1 Суп з галушками 40 5 3 з 5 - детальніше -
Курча табака - покроковий рецепт, фото 1 Курча табака 45 4 3 з 5 - детальніше -
Піцца на сковороді - покроковий рецепт, фото 1 Піцца на сковороді 20 3 3 з 5 - детальніше -
Стейки тріски в соусі - покроковий рецепт, фото 1 Стейки тріски в соусі 45 2 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Торт Сметанник - покроковий рецепт, фото 1 Торт Сметанник 60 7 3 з 5 - детальніше -
Торт Трухлявий пень - покроковий рецепт, фото 1 Торт Трухлявий пень 60 7 3 з 5 - детальніше -
Холодний борщ класичний - покроковий рецепт, фото 1 Холодний борщ класичний 45 5 3 з 5 - детальніше -