Укр
Рус
Печінка Другі страви Чилійська кухня

Печінка теляча по-бразильськи

( 5.0000 5 53 3 оцінки)

754 - переглядів
25 хвилин порцій - 3 складність - 2 з 5
Печінка теляча по-бразильськи - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Чилійська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Печінка теляча - найніжніша печінка, яку можна знайти в головному меню будь-якого ресторану. Дізнайтеся, як готують печінку телячу по-бразильськи в нашому покроковому рецепті.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Печінка теляча по-бразильськи" (на 100 грам)

  • Білки19 гр.
  • Жири6.8 гр.
  • Вуглеводи3.8 гр.
  • Калорії155 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

При покупці телячої печінки уникайте темних тонів на продукті, слизових на дотик або сильно пахнучих. В першу чергу, необхідно звертати увагу на запах і забарвлення печінки. Печінка повинна бути досить гладкою, не мати будь-яких відмітин, засихання. Печінка обов'язково повинна бути щільна. Якщо на шматок печінки трохи натиснути в одному місці, поглиблення має швидко відновитися (це теж доводить свіжість). Печінка теляча не повинна бути занадто світлою або насичено темною. Так само дуже ретельно винюхуйте печінку. Запах свіжої печінки більш солодкуватий, а певна кислинка говорить про зіпсованість субпродукту. Теляча печінка має світло-коричневе або злегка червонувате забарвлення.

Крок - 1
02

Отже, з ретельно обраної печінки видаліть мембрану зовні. Не розрізаючи занадто багато печінки, відріжте будь-які помітні труби, використовуючи кухонні ножиці або гострий ніж. Якщо видалити пробірки і мембрану, залишивши великі отвори в печінці, вам буде простіше готувати, якщо розрізати її на дрібні шматочки. Отже, наріжте печінку довільно (як вам зручно і подобається). Складіть шматки печінки в миску на час.

Крок - 2
03

Помістіть велику сковороду на плиту, укладіть в неї вершкове масло (нарізане кубиками) і розтопіть на середньому вогні. Покладіть в гаряче масло шматки печінки, приперчіть чорним меленим перцем і посоліть. Обсмажте телячу печінку, до легкого коричневого відтінку з обох сторін.

Крок - 3
04

Важливо не пересмажувати печінку, інакше вона стане еластичною і зернистою. Як і стейк, печінку найкраще швидко обсмажити. Обсмажуйте близько 2 хвилин з кожного боку, поки вони не підрум'яняться зовні і просто приготуються до кінця. Готову печінку телячу по-бразильськи подавайте до столу, поклавши на тарілку і полив розтопленим вершковим маслом зі сковороди.

Крок - 4

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

М’ясний рулет з фаршу з грибами - покроковий рецепт, фото 1 М’ясний рулет з фаршу з грибами 50 5 3 з 5 - детальніше -
Такос з овочами - покроковий рецепт, фото 1 Такос з овочами 70 3 3 з 5 - детальніше -
Паска з родзинками - покроковий рецепт, фото 1 Паска з родзинками 120 1 3 з 5 - детальніше -