Укр
Рус
Печінка Другі страви Чилійська кухня

Печінка свиняча смажена з цибулею

( 5.0000 5 55 5 оцінок)

710 - переглядів
35 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Печінка свиняча смажена з цибулею - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Чилійська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Дізнайтеся, як приготувати традиційну німецьку страву, яка зародилася в столиці Німеччини під назвою Берлін. Чудова солодкість, яка виходить від обсмажених яблук і цибулі, надає цій смаженій свинячій печінці особливі нотки.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Печінка свиняча смажена з цибулею" (на 100 грам)

  • Білки12.9 гр.
  • Жири6.3 гр.
  • Вуглеводи8.4 гр.
  • Калорії148 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку вимийте холодною проточною водою яблука. У цьому рецепті краще використовувати яблуко сорту Роял Гала. Так, як ці яблука мають досить тверду м'якоть з насиченим, солодким і приємно кислим смаком. Мають так само насичений фруктовий аромат. Зазвичай ці яблука маленькі, жовті з сильним червоним рум'янцем. Отже, вимиті яблука просушіть і очистіть від серцевини і шкірки. Потім наріжте фрукт тонкими скибочками.

Крок - 1
02

Покладіть часточки нарізаного яблука в миску і збризніть лимонним соком. Добре перемішайте яблуко і залиште на час в сторону.

Крок - 2
03

Очистіть від лушпиння і наріжте ріпчасту цибулю навпіл. Потім на обробній дошці нашаткуйте половини цибулі тонкими півкільцями.

Крок - 3
04

Помістіть невелику сковорідку на плиту. Розтопіть вершкове масло в гарячій сковороді. Потім покладіть в гаряче масло і посмажте, постійно помішуючи, скибочки яблука пару хвилин і відкладіть в сторону до подальшого використання.

Крок - 4
05

В ту ж сковороду додайте трохи вершкового мала і засипте нашатковану цибулю. Обсмажте скибочки цибулі, постійно мішаючи, до м'якості овоча і утворення коричневого кольору.

Крок - 5
06

Тим часом промийте холодною водою свинячу печінку. Якщо хочете більш м'який субпродукт і маєте в своєму розпорядженні час, замочіть печінку попередньо в молоці на кілька годин. Наріжте свинячу печінку тонкими, довгими скибочками. Промокніть нарізану печінку насухо паперовим рушником. Засипте просіяне борошно в дрібну тарілку. Потім покрийте борошном всі шматочки печінки по обидва боки.

Крок - 6
07

Нагрійте досить велику кількість вершкового масла в тій же сковороді (або можете використовувати іншу, більшу) на середній температурі. Покладіть в сковороду і обсмажте печінку з обох сторін.

Крок - 7
08

Посипте печінку в сковороді майораном і приправте сіллю і чорним меленим перцем. Подавайте смажену свинячу печінку з цибулею і скибочками яблука в супроводі картопляного пюре з коричневим маслом або соусом.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Равіолі з рікоттою і зеленню - покроковий рецепт, фото 1 Равіолі з рікоттою і зеленню 80 6 4 з 5 - детальніше -
Салат соняшник класичний - покроковий рецепт, фото 1 Салат соняшник класичний 45 4 3 з 5 - детальніше -
Долма класичний рецепт - покроковий рецепт, фото 1 Долма класичний рецепт 120 6 3 з 5 - детальніше -
Яєчня з помідорами і зеленню - покроковий рецепт, фото 1 Яєчня з помідорами і зеленню 45 2 3 з 5 - детальніше -