Укр
Рус
Печиво Випічка Естонська кухня

Печиво з варенням

( 4.8889 4 59 9 оцінок)

1507 - переглядів
65 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Печиво з варенням - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Естонська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Ці горіхові ароматні печива завжди справляють гарне враження на святкових столах, вони повністю тануть у роті і мають смак навіть краще, ніж виглядають. Печиво з домашнім полуничним варенням і кардамоном, але ви можете використовувати будь-яке інше варення, якому ви віддаєте перевагу.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Печиво з варенням" (на 100 грам)

  • Білки4.5 гр.
  • Жири16.5 гр.
  • Вуглеводи37.1 гр.
  • Калорії324 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У середній мисці змішайте борошно з розпушувачем, меленим мигдалем, сіллю і кардамоном.

Крок - 1
02

У великій мисці міксером змішайте вершкове масло і цукор на середній швидкості до однорідної повітряної маси. Додайте курячі яйця і збивайте до однорідної маси.

Крок - 2
03

Залийте в миску екстракт ванілі. Додайте раніше підготовлену суміш борошна і розмішайте, до повного об'єднання інгредієнтів і утворення густого тіста.

Крок - 3
04

Розділіть тісто на 2 частини, загорніть в поліетиленову плівку і залиште в холодильнику не менше 2 годин або при швидкому заморожуванні протягом від 30 хвилин до 1 години. Для полегшення розкочування тісто має бути холодним, так як це допомагає майбутнім печенькам зберігати форму.

Крок - 4
05

Тим часом приготуйте полуничне варення. Варення також можна приготувати за день або два для економії часу. У маленьку каструлю покладіть вимиту заздалегідь полуницю, засипте цукор, кардамон, додайте лимонний сік і воду.

Крок - 5
06

Доведіть вміст до кипіння, періодично помішуючи. Якщо полуниця була досить велика, натисніть на неї виделкою, щоб прискорити процес варіння. Варіть на повільному вогні, поки суміш не стане густою, близько 25-30 хвилин. Зніміть варення з вогню і дайте повністю охолонути перед використанням.

Крок - 6
07

Розігрійте духовку до 180 градусів і застеліть два дека пергаментним папером. На добре посипаній борошном поверхні розкачайте перший корж тіста товщиною близько 3 мм.

Крок - 7
08

Виріжте на листі тіста за допомогою спеціальної формочки фігурні частини. Перекладіть ці частини на підготовлений лист. Надішліть деко в духовку і випікайте протягом 10 хвилин, поки тісто злегка не підрум'яниться по краях. Витягніть деко і дайте випічці охолонути протягом 2 хвилин. Зніміть з листа і повністю остудіть на решітці.

Крок - 8
09

Обробіть інше тісто і розкачайте його товщиною 3 мм. За допомогою іншої фігурної формочки виріжте заготовки з тіста. Перекладіть вирізані заготовки на підготовлений раніше деко. Надішліть в духовку і випікайте протягом 9 хвилин, поки печиво не підрум'яниться. Знову дайте їм охолонути протягом 2 хвилин на деках; зніміть і повністю остудіть на решітці.

Крок - 9
10

Переверніть перше випечене печиво і змастіть кожну часточку полуничним варенням. Злегка посипте цукровою пудрою верхні частини печива.

Крок - 10
11

Акуратно складіть обидві частини печива з варенням і дайте постояти протягом декількох годин перед подачею на стіл.

Крок - 11

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Обжорка - покроковий рецепт, фото 1 Обжорка 30 4 3 з 5 - детальніше -
Скандінавський закусочний торт - покроковий рецепт, фото 1 Скандінавський закусочний торт 35 5 3 з 5 - детальніше -
Канапе на шпажках з шинкою - покроковий рецепт, фото 1 Канапе на шпажках з шинкою 45 3 3 з 5 - детальніше -