Укр
Рус
Печиво Випічка Кухня Швеції

Печиво з шоколадною крихтою

( 4.7778 4 59 9 оцінок)

1357 - переглядів
45 хвилин порцій - 3 складність - 2 з 5
Печиво з шоколадною крихтою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Кухня Швеції

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

У кожного повинен бути рецепт печива з шоколадною крихтою. Це одна з випічок, яка стане в нагоді на всі випадки життя. Печиво з шоколадною крихтою порадує діточок за святковим столом, побалує несподіваних гостей або просто прикрасить зимовий холодний вечір.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Печиво з шоколадною крихтою" (на 100 грам)

  • Білки3.2 гр.
  • Жири15.3 гр.
  • Вуглеводи53.6 гр.
  • Калорії376 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

В першу чергу включіть на розігрів духовку до 180 градусів і застеліть пергаментним папером (він знадобиться трохи пізніше). Тепер викладіть плитку темного (можна використовувати і молочний) шоколаду на обробну дошку і за допомогою гострого ножа подрібніть її до крихти. Але сильно не дрібніть, залиште шоколад у вигляді маленьких шматочків. Подрібнений шоколад помістіть в миску.

Крок - 1
02

Потім в іншу миску покладіть заздалегідь нарізане невеликими шматками вершкове масло і засипте тростинний цукор.

Крок - 2
03

Потім додайте в миску порошок коричневого цукру (можна використовувати цукрову пудру) і кухонною лопаткою ретельно все перемішайте, до утворення однорідної пишної маси.

Крок - 3
04

Тепер розбийте в миску куряче яйце, залийте трохи екстракту ванілі і вже вінчиком або міксером добре все перемішайте, до об'єднання інгредієнтів.

Крок - 4
05

Далі засипте в миску харчову соду, трохи присоліть і, підсипаючи поступово просіяне борошно, вимісіть досить густе, але еластичне тісто. Потім додайте в миску раніше підготовлені крихти шоколаду і ще раз все добре перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів.

Крок - 5
06

Тепер викладіть утворене тісто на харчову плівку, акуратно загорніть в неї і розкачайте в невеликій рулет. Помістіть рулет в плівці в холодильник приблизно на 20-25 хвилин.

Крок - 6
07

Потім викладіть рулет на обробну дошку, розгорніть плівку і за допомогою гострого ножа розріжте тісто на круглі заготовки (таблетки). Помістіть утворені заготовки з тіста на попередньо застелений пергаментним папером деко і відправте в заздалегідь розігріту духовку, приблизно на 10 хвилин.

Крок - 7
08

Готове печиво з шоколадною крихтою викладіть спочатку на решітку, щоб трохи охолодити, а потім покладіть на гарне блюдо і подавайте до столу. Така випічка смачна як в теплом (шоколад в такому випадку м'який), так і в холодному вигляді.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Сироп полуничний - покроковий рецепт, фото 1 Сироп полуничний 35 4 3 з 5 - детальніше -
Овочевий літній суп - покроковий рецепт, фото 1 Овочевий літній суп 35 4 2 з 5 - детальніше -
Вареники з капустою і грибами - покроковий рецепт, фото 1 Вареники з капустою і грибами 85 4 3 з 5 - детальніше -
Безе торт - покроковий рецепт, фото 1 Безе торт 60 5 3 з 5 - детальніше -