Укр
Рус
Печиво Випічка Українська кухня

Печиво Ведмедики

( 4.8529 4 534 34 оцінки)

4090 - переглядів
60 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Печиво Ведмедики - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: День народження

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Є прекрасний варіант нагодувати дитину не тільки смачним і красивим печивом, але і корисним. Домашнє печиво ведмедики стане прекрасною альтернативою навіть магазинним ведмедикам «Барні».

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Печиво Ведмедики" (на 100 грам)

  • Білки5 гр.
  • Жири23.3 гр.
  • Вуглеводи49.4 гр.
  • Калорії426 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Покладіть трохи підтале вершкове масло і засипте цукрову пудру в миску. Перемішайте за допомогою гумової кухонної лопатки. Додайте так само в миску яєчний жовток і добре перемішайте кухонним вінчиком.

Крок - 1
02

Далі додайте в миску ванільне масло і ще раз ретельно все перемішайте.

Крок - 2
03

Розділіть підготовлену суміш на дві частини. Просійте і додайте так само в миску з однією частиною тіста пшеничне борошно для випічки і какао, перемішайте до утворення однорідної маси (тіста). В іншу додайте просто борошно. Оберніть тісто липкою плівкою і залиште в холодильнику на 1 годину.

Крок - 3
04

Далі розкачайте тісто в пласт товщиною близько 3 мм, потім знову охолодіть в холодильнику. Охолодження дуже важливо, тісто буде правильно і красиво вирізатися.

Крок - 4
05

Відкрийте охолоджене тісто і виріжте за допомогою спеціальної форми печиво у вигляді голови ведмедя. Можна використовувати лист алюмінію замість формочки для печива і зробити її овальної. Овальні форми роблять печиво більш схожим на тварин.

Крок - 5
06

Після нарізки викладіть кожну частину на застелений пергаментом деко і приготуйте з дрібних деталей тіста панди і ведмедів. Для чорних очей використовуйте тісто з какао. Для щік, додайте трохи рожевого харчового барвника до простого тіста.

Крок - 6
07

Перед запіканням охолодіть підготовлені заготовки печива в холодильнику близько 30 хвилин. Потім відправте лист в розігріту духовку і випікайте в попередньо розігрітій духовці (160 градусів) протягом 15 хвилин. Якщо печиво стає занадто коричневим, накрийте його алюмінієвою фольгою.

Крок - 7
08

Готове печиво ведмедики охолодіть на кулері для торта. Додайте лимонний сік в цукрову пудру, щоб зробити глазур. Досить трохи лимонного соку, додайте тільки кілька крапель кожен раз і зробіть глазур досить густою. Коли печиво повністю охолоне, покладіть глазур в кондитерський пакет і вичавіть у вигляді очей на печиво.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Французькі грінки - покроковий рецепт, фото 1 Французькі грінки 35 4 3 з 5 - детальніше -
Морозиво в домашніх умовах - покроковий рецепт, фото 1 Морозиво в домашніх умовах 35 2 2 з 5 - детальніше -
Брокколі в клярі - покроковий рецепт, фото 1 Брокколі в клярі 40 3 3 з 5 - детальніше -
Котлети з нуту - покроковий рецепт, фото 1 Котлети з нуту 40 3 2 з 5 - детальніше -