Цей французький рецепт макарун робить партію найвишуканіших, ніжних і смачних печеньок. Якщо ваше печиво макаруни не ідеально, не хвилюйтеся, скористайтеся рецептом ще раз і досягнете бажаного.
Просійте цукрову пудру і мигдалеве борошно в миску. Додайте трохи ванільного порошку і ретельно перемішайте.
Розбийте яєчні білки кімнатної температури в дуже чисту миску. Використовуючи електричний міксер, збийте яєчні білки. Як тільки вони почнуть пінитися, додайте сухі вершки і потім повільно додайте цукор-пісок. Далі додайте харчовий барвник (при бажанні) і перемішайте. Продовжуйте збивати, поки не утворяться жорсткі піки.
Почніть складати раніше підготовлені сипучі інгредієнти з утвореною білковою масою. Будьте обережні, щоб правильно додати решту сухіх інгредієнтів і акуратно скласти. Кінцева суміш повинна виглядати як текуча лава, помістіть її в кондитерський мішок із середнім круглим наконечником.
Нанесіть підготовлену масу (тісто) на деко, вистелений пергаментним папером (можна використовувати спеціальну форму для макарун). Дайте постояти близько 40 хвилин, перш ніж ставити в духовку.
Потім відправте в духовку і випікайте при 180 градусах протягом 12-15 хвилин, перемістіть деко через 7 хвилин. Дайте повністю охолонути запеченим фігуркам перед зняттям з дека.
Для спеціальної заливки (крему) до цього печива можете використовувати розтоплене вершкове масло, змішане з цукровою пудрою. Можна додати в нього барвник для поєднання всієї випічки. Для складання печива макаруни направте приготовлену начинку на одну частину половини печива.
Сформуйте так званий бутерброд і повторіть з усіма іншими заготовками макарун. Печиво макаруни повинні бути витримані в холодильнику протягом 1-3 днів для досягнення потрібної консистенції. Це дозволить масляній начинці пом'якшити оболонки всередині.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти