Укр
Рус
Макаруни Випічка Італійська кухня

Печиво Макаруни

( 4.7813 4 532 32 оцінки)

3292 - переглядів
60 хвилин порцій - 2 складність - 3 з 5
Печиво Макаруни - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня, Французька кухня

Рецепти до свят: День народження, Новий рік

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Цей французький рецепт макарун робить партію найвишуканіших, ніжних і смачних печеньок. Якщо ваше печиво макаруни не ідеально, не хвилюйтеся, скористайтеся рецептом ще раз і досягнете бажаного.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Печиво Макаруни" (на 100 грам)

  • Білки5.8 гр.
  • Жири32.8 гр.
  • Вуглеводи42.3 гр.
  • Калорії480 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Просійте цукрову пудру і мигдалеве борошно в миску. Додайте трохи ванільного порошку і ретельно перемішайте.

Крок - 1
02

Розбийте яєчні білки кімнатної температури в дуже чисту миску. Використовуючи електричний міксер, збийте яєчні білки. Як тільки вони почнуть пінитися, додайте сухі вершки і потім повільно додайте цукор-пісок. Далі додайте харчовий барвник (при бажанні) і перемішайте. Продовжуйте збивати, поки не утворяться жорсткі піки.

Крок - 2
03

Почніть складати раніше підготовлені сипучі інгредієнти з утвореною білковою масою. Будьте обережні, щоб правильно додати решту сухіх інгредієнтів і акуратно скласти. Кінцева суміш повинна виглядати як текуча лава, помістіть її в кондитерський мішок із середнім круглим наконечником.

Крок - 3
04

Нанесіть підготовлену масу (тісто) на деко, вистелений пергаментним папером (можна використовувати спеціальну форму для макарун). Дайте постояти близько 40 хвилин, перш ніж ставити в духовку.

Крок - 4
05

Потім відправте в духовку і випікайте при 180 градусах протягом 12-15 хвилин, перемістіть деко через 7 хвилин. Дайте повністю охолонути запеченим фігуркам перед зняттям з дека.

Крок - 5
06

Для спеціальної заливки (крему) до цього печива можете використовувати розтоплене вершкове масло, змішане з цукровою пудрою. Можна додати в нього барвник для поєднання всієї випічки. Для складання печива макаруни направте приготовлену начинку на одну частину половини печива.

Крок - 6
07

Сформуйте так званий бутерброд і повторіть з усіма іншими заготовками макарун. Печиво макаруни повинні бути витримані в холодильнику протягом 1-3 днів для досягнення потрібної консистенції. Це дозволить масляній начинці пом'якшити оболонки всередині.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Овочевий суп - покроковий рецепт, фото 1 Овочевий суп 30 6 2 з 5 - детальніше -
Рис з фаршем - покроковий рецепт, фото 1 Рис з фаршем 90 5 3 з 5 - детальніше -
Паста Карбонара - покроковий рецепт, фото 1 Паста Карбонара 30 4 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Гарнір з сочевиці - покроковий рецепт, фото 1 Гарнір з сочевиці 40 3 3 з 5 - детальніше -
Цвітна капуста по-корейськи - покроковий рецепт, фото 1 Цвітна капуста по-корейськи 35 4 3 з 5 - детальніше -