Укр
Рус
Печиво Випічка Французька кухня

Печиво "Горішки"

( 4.8000 4 55 5 оцінок)

1302 - переглядів
50 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Печиво "Горішки" - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

У світі є багато традиційного слов'янського печива, але немає кращого, ніж Горішки. Вони сформовані в міні-волоські горіхи, і мають приємний смак. Це дуже знакові частування, особливо ми їмо їх під час багатьох свят, таких як Різдво, Великдень та інші особливі події. Горішки складаються з двох абсолютно приголомшливих компонентів - печива з скоринкою і начинки.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Печиво "Горішки"" (на 100 грам)

  • Білки6 гр.
  • Жири16.5 гр.
  • Вуглеводи53.1 гр.
  • Калорії388 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У миску розбийте курячі яйця, засипте цукор і вміст перемішайте ретельно вінчиком.

Крок - 1
02

Потім додайте розтоплене вершкове масло, переконайтеся, що воно не гаряче, і знову все перемішайте. Додайте трохи звичайного просіяного борошна і ретельно перемішайте, потім додайте ще трохи борошна і знову все ретельно змішайте, до однорідної рідкої маси.

Крок - 2
03

Візьміть харчову соду, погасіть її яблучним оцтом (дайте трохи попузирітся), а потім додайте в раніше утворену суміш і ще раз добре перемішайте все разом.

Крок - 3
04

Потім продовжуйте додавати трохи борошна за раз, змішуючи вміст миски і додаючи поступово борошно, поки ваше тісто не збереться. Тісто має вийти м'яким і еластичним, тому краще борошно додавати невеликими порціями.

Крок - 4
05

Далі відірвіть трохи тіста від основного шматка і руками скачайте маленьку кульку. Вона повинна бути меншого розміру, ніж горіх. Використовуйте спеціальну вафельницу, у якій є прикріплення в формі печива (горішків), але ви можете використовувати будь-яку форму. Може у вас є спеціальна горішниця.

Крок - 5
06

Отже, покладіть кожну підготовлений кульку з тіста в осередок горішниці, накрийте і випікайте від 1 до 3 хвилин. Вам необхідно буде повторити процес з іншими кульками, поки всі вони не будуть випечені. У деяких будуть краї, які вам потрібно буде усунути.

Крок - 6
07

Залиште готові половинки печива, щоб повністю охололи. В якості начинки для майбутніх горішків можете використовувати будь-який обраний вами крем. В даному рецепті пропонуємо зупинити вибір на вареному згущеному молоці. Додайте за допомогою чайної ложки згущене молоко в середину кожної половини і закріпіть половинки разом, утворивши горішок, начинений згущеним молоком.

Крок - 7
08

Відкладіть готову випічку, щоб ретельно просочилася, а потім подавайте м'яке і соковите печиво «горішки» до столу.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Банановий пиріг - покроковий рецепт, фото 1 Банановий пиріг 60 6 3 з 5 - детальніше -
Канапе з перепелиними яйцями - покроковий рецепт, фото 1 Канапе з перепелиними яйцями 45 4 3 з 5 - детальніше -
Суп харчо з яловичини з рисом - покроковий рецепт, фото 1 Суп харчо з яловичини з рисом 65 6 3 з 5 - детальніше -
Курячий бургер - покроковий рецепт, фото 1 Курячий бургер 45 3 2 з 5 - детальніше -