Укр
Рус
Печиво Випічка Українська кухня

Печиво через м’ясорубку

( 4.8889 4 518 18 оцінок)

3286 - переглядів
60 хвилин порцій - 5 складність - 4 з 5
Печиво через м’ясорубку - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: День народження

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Апетитне, розсипчасте домашнє печиво навіває спогади з дитинства. Хвилясті печенюшки здаються такими оригінальними!

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Печиво через м’ясорубку" (на 100 грам)

  • Білки6.6 гр.
  • Жири13.6 гр.
  • Вуглеводи51.4 гр.
  • Калорії360 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Покладіть в глибоку миску попередньо трохи розтоплене вершкове масло, нарізане невеликими кубиками. Збийте за допомогою міксера або кухонного вінчика вершкове масло кімнатної температури з цукром до повного перемішування.

Крок - 1
02

Потім додайте в миску, підливаючи по черзі, курячі яйця по одному і продовжуйте збивати, до об'єднання інгредієнтів. Далі налийте в миску високої жирності вершки і знову ретельно все збийте, до утворення однорідної, більш рідкої маси.

Крок - 2
03

Тепер додайте в миску до решти продуктів ванільний екстракт і харчову соду, попередньо погашену за допомогою оцту. Знову все гарненько перемішайте, до об'єднання продуктів.

Крок - 3
04

Візьміть миску з просіяним заздалегідь борошном і зробіть в ній отвір посередині. Далі обережно вилийте підготовлену рідку масу в отвір борошна і почніть спочатку лопаткою, а потім руками замішувати вміст, до утворення досить густого тіста. Помістіть утворене тісто, укладене в миску і закрите кришкою або харчовою плівкою, в холодильник приблизно на 30 хвилин.

Крок - 4
05

Через 30 хвилин викладіть тісто на стіл і розділіть ножем приблизно на 6 частин (в залежності від кількості вашого тіста).

Крок - 5
06

Потім обережно прикрутіть м'ясорубку до зручного, стійкого столу. Можна використовувати і електричну м'ясорубку, так навіть простіше, і почніть формувати майбутнє печиво. Протовкніть шматки розділеного раніше тіста через м'ясорубку, щоб створити бажану форму печиву (розмір визначаєте вже ви самі).

Крок - 6
07

Після того, як все тісто буде використано, викладіть підготовлені заготовки з тіста на застелений пергаментним папером деко, покрийте їх сумішшю з збитого яєчного жовтка і молока і помістіть в попередньо розігріту духовку до 180 градусів на 30 - 35 хвилин.

Крок - 7
08

Вийміть готове печиво, приготоване через м'ясорубку з духовки, помістіть на решітку для охолодження, нанесіть на випічку трохи кленового сиропу, потім посипте подрібненими фісташками і насолоджуйтеся результатом.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Закуска з моркви з часником - покроковий рецепт, фото 1 Закуска з моркви з часником 45 4 3 з 5 - детальніше -
Класична шаурма - покроковий рецепт, фото 1 Класична шаурма 55 2 3 з 5 - детальніше -
Булочки з мармеладом - покроковий рецепт, фото 1 Булочки з мармеладом 50 4 3 з 5 - детальніше -
Медові коржі для торта - покроковий рецепт, фото 1 Медові коржі для торта 50 1 2 з 5 - детальніше -