Укр
Рус
Поділитися

Печінковий торт

60 хвилин порцій - 5 складність - 4 з 5
Печінковий торт - покроковий рецепт, фото 1

опис

Такий оригінальний торт до свята буде дуже до речі. Поєднання печінки і овочів робить смак незабутнім.

Інгредієнти

Зеленьза смаком
Масло рослинне30 г.
Перець чорний меленийза смаком
Сільза смаком
Цукор1 ч.л
Борошно3 ст.л
Яйце2 шт.
Цибуля3 шт.
Печінка свиняча0.5 кг.
01

У розігрітій сковороді в 3 ст.л. масла на середньому вогні обсмажити дрібно нарізану цибулю до золотистих  обідків.

Шаг - 1
02

Печінку, після видалення плівки і жилавих прошарків, промити і перекрутити в м'ясорубці з половиною смаженої цибулі.

Шаг - 2
03

В печінкову суміш додати сіль, спеції, дрібку цукру, яйця, борошно і все перемішати до густоти сметани.

Шаг - 3
04

На помірному вогні в прогрітій сковороді з олією  смажити млинці по 5 хвилин кожну сторону. Має вийти 4-5 штучок.

Шаг - 4
05

Ще теплі печінкові пластини складаються один на одного з прошарком з майонезу і смаженої цибулі (друга частина). Прикрашаєте печінковий торт вареним яйцем з зеленню або багатством своєї фантазії. Мінімум 2 години торт повинен знаходитися в холодильнику.  

Шаг - 5

Залишити коментар

ВАША ОЦІНКА: