Укр
Рус
thermomixthermomix
thermomix
thermomix

Печінковий торт

60 хвилинпорцій - 5складність - 4 з 5
Печінковий торт - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Охолоджені

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Такий оригінальний торт до свята буде дуже до речі. Поєднання печінки і овочів робить смак незабутнім.

Інгредієнти

Зелень за смаком
Масло рослинне30 г.
Перець чорний мелений за смаком
Сіль за смаком
Цукор1 ч.л
Борошно3 ст.л
Яйце2 шт.
Цибуля3 шт.
Печінка свиняча0.5 кг.
01

У розігрітій сковороді в 3 ст.л. масла на середньому вогні обсмажити дрібно нарізану цибулю до золотистих  обідків.

Крок - 1
02

Печінку, після видалення плівки і жилавих прошарків, промити і перекрутити в м'ясорубці з половиною смаженої цибулі.

Крок - 2
03

В печінкову суміш додати сіль, спеції, дрібку цукру, яйця, борошно і все перемішати до густоти сметани.

Крок - 3
04

На помірному вогні в прогрітій сковороді з олією  смажити млинці по 5 хвилин кожну сторону. Має вийти 4-5 штучок.

Крок - 4
05

Ще теплі печінкові пластини складаються один на одного з прошарком з майонезу і смаженої цибулі (друга частина). Прикрашаєте печінковий торт вареним яйцем з зеленню або багатством своєї фантазії. Мінімум 2 години торт повинен знаходитися в холодильнику.  

Крок - 5

Оцінити рецепт