Такий оригінальний торт до свята буде дуже до речі. Поєднання печінки і овочів робить смак незабутнім.
Зелень | за смаком |
Масло рослинне | 30 г. |
Перець чорний мелений | за смаком |
Сіль | за смаком |
Цукор | 1 ч.л |
Борошно | 3 ст.л |
Яйце | 2 шт. |
Цибуля | 3 шт. |
Печінка свиняча | 0.5 кг. |
У розігрітій сковороді в 3 ст.л. масла на середньому вогні обсмажити дрібно нарізану цибулю до золотистих обідків.
Печінку, після видалення плівки і жилавих прошарків, промити і перекрутити в м'ясорубці з половиною смаженої цибулі.
В печінкову суміш додати сіль, спеції, дрібку цукру, яйця, борошно і все перемішати до густоти сметани.
На помірному вогні в прогрітій сковороді з олією смажити млинці по 5 хвилин кожну сторону. Має вийти 4-5 штучок.
Ще теплі печінкові пластини складаються один на одного з прошарком з майонезу і смаженої цибулі (друга частина). Прикрашаєте печінковий торт вареним яйцем з зеленню або багатством своєї фантазії. Мінімум 2 години торт повинен знаходитися в холодильнику.