Укр
Рус
thermomix thermomix
Печінковий торт Другі страви Українська кухня

Печінковий торт

60 хвилинпорцій - 5складність - 4 з 5
Печінковий торт - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Охолоджені

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Такий оригінальний торт до свята буде дуже до речі. Поєднання печінки і овочів робить смак незабутнім.

Інгредієнти

  • Зелень за смаком
  • Масло рослинне 30 г.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • Цукор 1 ч.л
  • Борошно 3 ст.л
  • Яйце 2 шт.
  • Цибуля 3 шт.
  • Печінка свиняча 0.5 кг.

Покроковий рецепт

  1. 01

    У розігрітій сковороді в 3 ст.л. масла на середньому вогні обсмажити дрібно нарізану цибулю до золотистих  обідків.

    Крок - 1
  2. 02

    Печінку, після видалення плівки і жилавих прошарків, промити і перекрутити в м'ясорубці з половиною смаженої цибулі.

    Крок - 2
  3. 03

    В печінкову суміш додати сіль, спеції, дрібку цукру, яйця, борошно і все перемішати до густоти сметани.

    Крок - 3
  4. 04

    На помірному вогні в прогрітій сковороді з олією  смажити млинці по 5 хвилин кожну сторону. Має вийти 4-5 штучок.

    Крок - 4
  5. 05

    Ще теплі печінкові пластини складаються один на одного з прошарком з майонезу і смаженої цибулі (друга частина). Прикрашаєте печінковий торт вареним яйцем з зеленню або багатством своєї фантазії. Мінімум 2 години торт повинен знаходитися в холодильнику.  

    Крок - 5

Оцінити рецепт