Укр
Рус
thermomix thermomix
Печінка Другі страви Українська кухня

Печінка куряча

45 хвилинпорцій - 6складність - 2 з 5
Печінка куряча - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: День Святого Валентина

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Для матусь та дітей: Для вагітних

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Ніжний і насичений смак печінки за цим рецептом особливо підійде до макаронів або гречки.

Інгредієнти

  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • Масло рослинне 2 ст.л
  • Хмелі-сунелі 2 ст.л
  • Сметана 300 г.
  • Цибуля 1 шт.
  • Куряча печінка 900 г.

Покроковий рецепт

  1. 01

    У гарячій сковороді з соняшниковою олією 4 хвилини обсмажувати цибулю.

    Крок - 1
  2. 02

    Продовжуючи процес смаження,  додати нарізані скибочки печінки, хмелі-сунелі, сіль, перець і ще чверть години готувати.

    Крок - 2
  3. 03

    Потім все залити сметаною і тушкувати під кришкою 5-10 хвилин на середньому вогні. До страви кращим гарніром буде гречана каша або макарони.

    Крок - 3

Оцінити рецепт