Укр
Рус
thermomixthermomix
thermomix
thermomix

Печінка куряча

45 хвилинпорцій - 6складність - 2 з 5
Печінка куряча - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: День Святого Валентина

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Для матусь та дітей: Для вагітних

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Ніжний і насичений смак печінки за цим рецептом особливо підійде до макаронів або гречки.

Інгредієнти

Перець чорний мелений за смаком
Сіль за смаком
Масло рослинне2 ст.л
Хмелі-сунелі2 ст.л
Сметана300 г.
Цибуля1 шт.
Куряча печінка900 г.

Покроковий рецепт

01

У гарячій сковороді з соняшниковою олією 4 хвилини обсмажувати цибулю.

Крок - 1
02

Продовжуючи процес смаження,  додати нарізані скибочки печінки, хмелі-сунелі, сіль, перець і ще чверть години готувати.

Крок - 2
03

Потім все залити сметаною і тушкувати під кришкою 5-10 хвилин на середньому вогні. До страви кращим гарніром буде гречана каша або макарони.

Крок - 3

Оцінити рецепт