Укр
Рус
Печінка Другі страви Українська кухня

Печінка куряча

( 4.7600 4 525 25 оцінок)

3323 - переглядів
45 хвилин порцій - 6 складність - 2 з 5
Печінка куряча - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: День Святого Валентина

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Для матусь та дітей: Для вагітних

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Куряча печінка - один з найбільш смачних інгредієнтів. Неймовірно пікантний, вершковий і ситний. Це може трохи лякати, якщо ви ніколи не готували її раніше, але з печінкою курячою дуже легко працювати. У цьому рецепті постараємося допомогти вам зрозуміти, як працювати і використовувати цей субпродукт в ваших улюблених стравах.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Печінка куряча" (на 100 грам)

  • Білки11.5 гр.
  • Жири5.2 гр.
  • Вуглеводи3.8 гр.
  • Калорії112 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У миску покладіть попередньо вимиту і нарізану досить великими шматочками курячу печінку, додайте трохи імбирно-часникової пасти і спецію гарам масала.

Крок - 1
02

Потім засипте в миску порошок коріандру, трохи паприки, рясно посоліть печінку, приправте порошком кмину, чорним меленим перцем і добре змішайте всі інгредієнти. Залиште вміст маринуватися протягом 1 години.

Крок - 2
03

Нагрійте шматочки вершкового масла в невеликій сковороді, додайте трохи зеленого кардамону, стручок чорного кардамону, паличку кориці (можна використовувати порошок), лавровий лист і добре все перемішайте дерев'яною лопаткою.

Крок - 3
04

Потім додайте в сковорідку попередньо очищену від лушпиння та дрібно нашатковану ріпчату або червону цибулю і смажте, постійно помішуючи, до прозорості овоча.

Крок - 4
05

Далі додайте в сковороду трохи дрібно нарізаного зеленого перцю чилі і добре перемішайте. Тепер додайте попередньо вимиті і нарізані дрібними кубиками помідори і смажте, поки вони не стануть м'якими і м'ясистим. Варіть 5-7 хвилин на середньому вогні.

Крок - 5
06

Потім додайте куркуму і добре перемішайте. Додайте так само трохи порошку коріандру, спецію гарам масала, засипте червоний мелений перець чилі, трохи кмину, рясно все посоліть і ретельно все перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів. Варіть протягом 5 - 7 хвилин на середньому вогні.

Крок - 6
07

Потім додайте в сковороду холодну воду і знову добре все перемішайте. Доведіть вміст до кипіння. Потім витягніть зі сковороди лавровий лист, видаліть паличку кориці і чорний кардамон.

Крок - 7
08

Тепер додайте в сковороду, заздалегідь промариновану курячу печінку і добре перемішайте. Продовжуйте варити близько 7 - 10 хвилин на середньому вогні.

Крок - 8
09

Потім залийте в ємність високої жирності йогурт і знову добре перемішайте. Доведіть до кипіння. Варіть ще близько 7 - 10 хвилин на середньому вогні. Прикрасьте готову печінку курячу нашаткованим коріандром і подавайте гарячою з хлібом.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Торт Графські руїни - покроковий рецепт, фото 1 Торт Графські руїни 120 7 3 з 5 - детальніше -
Воловани з сьомгою - покроковий рецепт, фото 1 Воловани з сьомгою 60 1 3 з 5 - детальніше -
Тістечко заварне - покроковий рецепт, фото 1 Тістечко заварне 90 4 4 з 5 - детальніше -
Борщ з яловичиною - покроковий рецепт, фото 1 Борщ з яловичиною 70 5 3 з 5 - детальніше -