Укр
Рус
Поділитися

Печінка куряча

45 хвилин порцій - 6 складність - 2 з 5
Печінка куряча - покроковий рецепт, фото 1

опис

Ніжний і насичений смак печінки за цим рецептом особливо підійде до макаронів або гречки.

Інгредієнти

Перець чорний меленийза смаком
Сільза смаком
Масло рослинне2 ст.л
Хмелі-сунелі2 ст.л
Сметана300 г.
Цибуля1 шт.
Куряча печінка900 г.
01

У гарячій сковороді з соняшниковою олією 4 хвилини обсмажувати цибулю.

Шаг - 1
02

Продовжуючи процес смаження,  додати нарізані скибочки печінки, хмелі-сунелі, сіль, перець і ще чверть години готувати.

Шаг - 2
03

Потім все залити сметаною і тушкувати під кришкою 5-10 хвилин на середньому вогні. До страви кращим гарніром буде гречана каша або макарони.

Шаг - 3

Залишити коментар

ВАША ОЦІНКА: