Куряча печінка - один з найбільш смачних інгредієнтів. Неймовірно пікантний, вершковий і ситний. Це може трохи лякати, якщо ви ніколи не готували її раніше, але з печінкою курячою дуже легко працювати. У цьому рецепті постараємося допомогти вам зрозуміти, як працювати і використовувати цей субпродукт в ваших улюблених стравах.
У миску покладіть попередньо вимиту і нарізану досить великими шматочками курячу печінку, додайте трохи імбирно-часникової пасти і спецію гарам масала.
Потім засипте в миску порошок коріандру, трохи паприки, рясно посоліть печінку, приправте порошком кмину, чорним меленим перцем і добре змішайте всі інгредієнти. Залиште вміст маринуватися протягом 1 години.
Нагрійте шматочки вершкового масла в невеликій сковороді, додайте трохи зеленого кардамону, стручок чорного кардамону, паличку кориці (можна використовувати порошок), лавровий лист і добре все перемішайте дерев'яною лопаткою.
Потім додайте в сковорідку попередньо очищену від лушпиння та дрібно нашатковану ріпчату або червону цибулю і смажте, постійно помішуючи, до прозорості овоча.
Далі додайте в сковороду трохи дрібно нарізаного зеленого перцю чилі і добре перемішайте. Тепер додайте попередньо вимиті і нарізані дрібними кубиками помідори і смажте, поки вони не стануть м'якими і м'ясистим. Варіть 5-7 хвилин на середньому вогні.
Потім додайте куркуму і добре перемішайте. Додайте так само трохи порошку коріандру, спецію гарам масала, засипте червоний мелений перець чилі, трохи кмину, рясно все посоліть і ретельно все перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів. Варіть протягом 5 - 7 хвилин на середньому вогні.
Потім додайте в сковороду холодну воду і знову добре все перемішайте. Доведіть вміст до кипіння. Потім витягніть зі сковороди лавровий лист, видаліть паличку кориці і чорний кардамон.
Тепер додайте в сковороду, заздалегідь промариновану курячу печінку і добре перемішайте. Продовжуйте варити близько 7 - 10 хвилин на середньому вогні.
Потім залийте в ємність високої жирності йогурт і знову добре перемішайте. Доведіть до кипіння. Варіть ще близько 7 - 10 хвилин на середньому вогні. Прикрасьте готову печінку курячу нашаткованим коріандром і подавайте гарячою з хлібом.
Випадкові рецепти