Укр
Рус
thermomixthermomix
thermomix
thermomix

Печеня

90 хвилинпорцій - 6складність - 3 з 5
Печеня - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Проста, смачна і ситна страва. Солодка парочка - картопля і свинина. Результат чудовий.

Інгредієнти

Перець чорний горошок за смаком
Свинина500 г.
Картопля1 кг.
Аджика2 ст.л
Цибуля2 шт.
Сіль за смаком
Перець чорний мелений за смаком
Масло рослинне30 г.
Приправи за смаком

Покроковий рецепт

01

У цьому рецепті все нарізається кубиками. Свинину нарізати кубиками з ребром 2х2 см. Відповідно картоплі і цибулі теж треба надати форму кубиків.

Крок - 1
02

У розігрітій посуді на сильному вогні в рослинній  олії обсмажувати м'ясо близько 5 хвилин. При додаванні цибулі зменшити вогонь до середньої позначки і все смажити ще 3-4 хвилини.

Крок - 2
03

Для пікантності смаку до м'яса і цибулі  приєднуємо  аджику і ще кілька  хвилин чаклуємо над приготуванням страви.

Крок - 3
04

Потім все заливається водою і вариться до кипіння, а потім додається картопля, все посолити і поперчити. Рівень рідини повинен на 1-2 см покривати печеню. Тушкується  печеня  під кришкою на низькому вогні 25-30 хвилин до готовності картоплі.

Крок - 4

Оцінити рецепт