Ця здорова страва з м`яса, приготована в мультиварці, є ідеальна легка вечеря на тиждень, яку ви можете приготувати заздалегідь. Дізнайтеся, як приготувати печеню в мультиварці корисну і смачну.
У велику миску засипте борошно з нуту, додайте морську сіль і мелений чорний перець. Перемішайте, до об'єднання сипучих інгредієнтів.
Потім помийте під холодною водою м'ясо (можете використовувати продукт на свій смак свинину, яловичину і т.д) і наріжте його невеликими шматочками.
Додайте нарізане кубиками м'ясо в суміш з борошна з нуту і добре викачайте кожну скибочку. У великій сковороді розігрійте оливкову олію на середньому вогні і додайте покрите м'ясо. Обсмажте кожен шматочок з усіх боків, порційно (не обов'язково повністю готувати м'ясо тут - просто, щоб отримати золоту, хрустку скоринку, яка додасть тонну аромату до жаркого).
Перекладіть шматочки м'яса в мультиварку.
В ту ж сковороду налийте трохи олії, додайте попередньо очищений від лушпиння і нарізаний кубиками ріпчасту цибулю і обсмажуйте, помішуючи, 2-3 хвилини. Потім додати подрібнений часник і смажте протягом однієї хвилини, поки не досягнете насиченого аромату.
Перекладіть підсмажені овочі теж в мультиварку до м'яса.
Додайте бальзамічний оцет, томатну пасту, яловичий бульйон, сушений чебрець, морську сіль, сушений розмарин.
Потім помістіть в мультиварку попередньо очищену від шкірки і нарізану кубиками картоплю, кубики солодкої картоплі, нарізану моркву і подрібнену селеру.
Ретельно все перемішайте і потім додайте лавровий лист. Встановіть мультиварку в режим «Тушкування» на 1.2 години, помішуючи приблизно через кожних 30 хвилин. Готовність страви можна перевірити, проткнув м'ясо і овочі виделкою або ножем.
Якщо ви хочете зробити печеню трохи густіше, ви можете додати трохи крохмалю з м'ясним бульйоном. Прикрасьте страву свіжим чебрецем і подавайте до столу.
Випадкові рецепти