Укр
Рус
Поділитися

Печеня

90 хвилин порцій - 6 складність - 3 з 5
Печеня - покроковий рецепт, фото 1

опис

Проста, смачна і ситна страва. Солодка парочка - картопля і свинина. Результат чудовий.

Інгредієнти

Перець чорний горошокза смаком
Свинина500 г.
Картопля1 кг.
Аджика2 ст.л
Цибуля2 шт.
Сільза смаком
Перець чорний меленийза смаком
Масло рослинне30 г.
Приправиза смаком
01

У цьому рецепті все нарізається кубиками. Свинину нарізати кубиками з ребром 2х2 см. Відповідно картоплі і цибулі теж треба надати форму кубиків.

Шаг - 1
02

У розігрітій посуді на сильному вогні в рослинній  олії обсмажувати м'ясо близько 5 хвилин. При додаванні цибулі зменшити вогонь до середньої позначки і все смажити ще 3-4 хвилини.

Шаг - 2
03

Для пікантності смаку до м'яса і цибулі  приєднуємо  аджику і ще кілька  хвилин чаклуємо над приготуванням страви.

Шаг - 3
04

Потім все заливається водою і вариться до кипіння, а потім додається картопля, все посолити і поперчити. Рівень рідини повинен на 1-2 см покривати печеню. Тушкується  печеня  під кришкою на низькому вогні 25-30 хвилин до готовності картоплі.

Шаг - 4

Залишити коментар

ВАША ОЦІНКА: