Укр
Рус
Картопля Другі страви Російська кухня

Печеня

( 4.7949 4 539 39 оцінок)
3117 - переглядів
90 хвилинпорцій - 6складність - 3 з 5
Печеня - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Кухонна техніка: В мультиварці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Ця здорова страва з м`яса, приготована в мультиварці, є ідеальна легка вечеря на тиждень, яку ви можете приготувати заздалегідь. Дізнайтеся, як приготувати печеню в мультиварці корисну і смачну.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Печеня" (на 100 грам)

  • Білки7.4 гр.
  • Жири4.9 гр.
  • Вуглеводи9.3 гр.
  • Калорії116 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У велику миску засипте борошно з нуту, додайте морську сіль і мелений чорний перець. Перемішайте, до об'єднання сипучих інгредієнтів.

Крок - 1
02

Потім помийте під холодною водою м'ясо (можете використовувати продукт на свій смак свинину, яловичину і т.д) і наріжте його невеликими шматочками.

Крок - 2
03

Додайте нарізане кубиками м'ясо в суміш з борошна з нуту і добре викачайте кожну скибочку. У великій сковороді розігрійте оливкову олію на середньому вогні і додайте покрите м'ясо. Обсмажте кожен шматочок з усіх боків, порційно (не обов'язково повністю готувати м'ясо тут - просто, щоб отримати золоту, хрустку скоринку, яка додасть тонну аромату до жаркого).

Крок - 3
04

Перекладіть шматочки м'яса в мультиварку.

Крок - 4
05

В ту ж сковороду налийте трохи олії, додайте попередньо очищений від лушпиння і нарізаний кубиками ріпчасту цибулю і обсмажуйте, помішуючи, 2-3 хвилини. Потім додати подрібнений часник і смажте протягом однієї хвилини, поки не досягнете насиченого аромату.

Крок - 5
06

Перекладіть підсмажені овочі теж в мультиварку до м'яса.

Крок - 6
07

Додайте бальзамічний оцет, томатну пасту, яловичий бульйон, сушений чебрець, морську сіль, сушений розмарин.

Крок - 7
08

Потім помістіть в мультиварку попередньо очищену від шкірки і нарізану кубиками картоплю, кубики солодкої картоплі, нарізану моркву і подрібнену селеру.

Крок - 8
09

Ретельно все перемішайте і потім додайте лавровий лист. Встановіть мультиварку в режим «Тушкування» на 1.2 години, помішуючи приблизно через кожних 30 хвилин. Готовність страви можна перевірити, проткнув м'ясо і овочі виделкою або ножем.

Крок - 9
10

Якщо ви хочете зробити печеню трохи густіше, ви можете додати трохи крохмалю з м'ясним бульйоном. Прикрасьте страву свіжим чебрецем і подавайте до столу.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Горіховий соус - покроковий рецепт, фото 1 Горіховий соус 30 2 2 з 5 - детальніше -
Запіканка з гарбуза і сиру - покроковий рецепт, фото 1 Запіканка з гарбуза і сиру 75 4 3 з 5 - детальніше -
Пудинг з гарбуза - покроковий рецепт, фото 1 Пудинг з гарбуза 50 3 3 з 5 - детальніше -
Трубочки прості - покроковий рецепт, фото 1 Трубочки прості 65 3 3 з 5 - детальніше -