Укр
Рус
thermomix thermomix
thermomix
thermomix
Печеня Другі страви Російська кухня

Печеня з грибами

( 4.9333 4 515 15 оцінок)
1936 - переглядів
70 хвилинпорцій - 6складність - 3 з 5
Печеня з грибами - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

Посуд: На сковороді

опис

Відмінний варіант катртошкі з грибами. Головне, багато спецій у страві, що надає особливий аромат.

Інгредієнти

  • Печериці 200 г.
  • Картопля 3 шт.
  • Кокосове молоко 1 скл.
  • Цибуля червона 1 шт.
  • Коріандр 1 ст.л
  • Куркума 1 ст.л
  • Гарам масала 1 ст.л
  • Помідор 1 шт.
  • Гірчиця 50 г.
  • Каррі за смаком
  • Спаржа 50 г.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Помістіть глибокий сотейник на плиту, залийте в нього багато рослинного або оливкового масла і добре розігрійте. Далі в киплячу олію засипте насіння гірчиці, заздалегідь очищену від лушпиння і нарізану півкільцями червону цибулю (можна використовувати і білу ріпчасту цибулю, це страві не завадить точно).

Крок - 1
02

Потім очистіть від шкірки і натріть на дрібній тертці корінь імбиру і теж відправте в сотейник в киплячу олію. Обсмажуйте, помішуючи шумівкою близько 2 хвилин.

Крок - 2
03

Тепер додайте трохи молодої стручкової спаржі і за бажанням листя каррі, приправте все, добре перемішуючи, порошком коріандру і продовжуйте обсмажувати.

Крок - 3
04

Далі додайте порошок куркуми, багато червоного меленого перцю (або дрібно нарізаний червоний перець чилі, можна навіть з насінням) і смажте вміст сотейника, постійно помішуючи, ще близько 5 хвилин.

Крок - 4
05

Тепер додайте попередньо вимитий і нарізаний дрібними квадратами червоний помідор, добре все присоліть і, помішуючи, обсмажуйте ще кілька хвилин.

Крок - 5
06

Далі закиньте в сотейник заздалегідь очищену від шкірки і нарізаний досить великими шматками картоплю. Зменшіть вогонь до середнього і тушкуйте, помішуючи близько 5 хвилин.

Крок - 6
07

Потім закиньте в сотейник попередньо вимиті і крупно нарізані печериці і залийте все кокосовим молоком так, щоб повністю покрити всі інгредієнти. Всі інгредієнти повинні практично варитися в молоці.

Крок - 7
08

Далі додайте вогонь, усипьте вміст сотейника гарам масалой і, ще раз все добре перемішавши, і накривши кришкою, залиште тушкуватись десь на 40 хвилин. Але ви постійно стежте, щоб інгредієнти не прилипли до дна або стінок ємності, або ще гірше підгоріли.

Крок - 8
09

Тушкуйте печеню, періодично помішуючи до випаровування більшої частини рідини, а потім зніміть з плити, розкладіть по тарілках і подавайте.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Лечо простий рецепт - покроковий рецепт, фото 1 Лечо простий рецепт 120 1 4 з 5 - детальніше -
Шоколадний смузі з бананом - покроковий рецепт, фото 1 Шоколадний смузі з бананом 35 2 2 з 5 - детальніше -
Салака запечена - покроковий рецепт, фото 1 Салака запечена 60 3 2 з 5 - детальніше -
Червона риба у фользі в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Червона риба у фользі в духовці 60 1 2 з 5 - детальніше -