Відмінний варіант катртошкі з грибами. Головне, багато спецій у страві, що надає особливий аромат.
Помістіть глибокий сотейник на плиту, залийте в нього багато рослинного або оливкового масла і добре розігрійте. Далі в киплячу олію засипте насіння гірчиці, заздалегідь очищену від лушпиння і нарізану півкільцями червону цибулю (можна використовувати і білу ріпчасту цибулю, це страві не завадить точно).
Потім очистіть від шкірки і натріть на дрібній тертці корінь імбиру і теж відправте в сотейник в киплячу олію. Обсмажуйте, помішуючи шумівкою близько 2 хвилин.
Тепер додайте трохи молодої стручкової спаржі і за бажанням листя каррі, приправте все, добре перемішуючи, порошком коріандру і продовжуйте обсмажувати.
Далі додайте порошок куркуми, багато червоного меленого перцю (або дрібно нарізаний червоний перець чилі, можна навіть з насінням) і смажте вміст сотейника, постійно помішуючи, ще близько 5 хвилин.
Тепер додайте попередньо вимитий і нарізаний дрібними квадратами червоний помідор, добре все присоліть і, помішуючи, обсмажуйте ще кілька хвилин.
Далі закиньте в сотейник заздалегідь очищену від шкірки і нарізаний досить великими шматками картоплю. Зменшіть вогонь до середнього і тушкуйте, помішуючи близько 5 хвилин.
Потім закиньте в сотейник попередньо вимиті і крупно нарізані печериці і залийте все кокосовим молоком так, щоб повністю покрити всі інгредієнти. Всі інгредієнти повинні практично варитися в молоці.
Далі додайте вогонь, усипьте вміст сотейника гарам масалой і, ще раз все добре перемішавши, і накривши кришкою, залиште тушкуватись десь на 40 хвилин. Але ви постійно стежте, щоб інгредієнти не прилипли до дна або стінок ємності, або ще гірше підгоріли.
Тушкуйте печеню, періодично помішуючи до випаровування більшої частини рідини, а потім зніміть з плити, розкладіть по тарілках і подавайте.
Випадкові рецепти