Укр
Рус
Свинина Другі страви Російська кухня

Печеня зі свинини в духовці

( 5.0000 5 510 10 оцінок)

1115 - переглядів
60 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Печеня зі свинини в духовці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Печеня зі свинини в духовці - апетитна страва у вигляді м'яса з овочами. «Секретними» інгредієнтами цього рецепта є айва і кориця. Вони надають страві приємну фруктову солодкість і витончений аромат, завдяки чому печеня виходить особливо смачною і оригінальною.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Печеня зі свинини в духовці" (на 100 грам)

  • Білки7.5 гр.
  • Жири14.4 гр.
  • Вуглеводи3.4 гр.
  • Калорії177 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Свинину (бажано вирізку) вимийте, просушіть паперовими рушниками і наріжте на тонкі стейки. Посоліть і поперчіть м'ясо за смаком.

Крок - 1
02

Розігрійте на сковороді оливкове масло. Насипте в тарілку борошно і запаніруйте м'ясні стейки, а потім обсмажте до золотистої скоринки з обох сторін.

Крок - 2
03

Моркву очистіть від шкірки, вимийте і наріжте кружальцями. Айву вимийте, просушіть і поріжте тонкими часточками.

Крок - 3
04

Підсмажене м'ясо перекладіть на тарілку. У сковороду, де воно смажилося, відправте нарізану моркву і айву.

Крок - 4
05

Червону цибулю очистіть від лушпиння, наріжте тонкими півкільцями і додайте до моркви з айвою.

Крок - 5
06

Туди ж покладіть гілочки чебрецю, всипте корицю і додайте мед, мелений перець чилі і подрібнені волоські горіхи. Влийте половину будь-якого бульйону, який у вас є (в крайньому випадку замініть водою). Перемішайте інгредієнти і доведіть рідину до кипіння.

Крок - 6
07

Викладіть зверху підсмажене м'ясо, влийте бульйон і знову доведіть до кипіння, а потім вимкніть вогонь.

Крок - 7
08

Перекладіть вміст сковороди в форму для випічки і відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 20 хвилин. Печеня зі свинини в духовці виходить дивно ніжною і соковитою. Айва і мед надають їй легку солодкість, а кориця з чебрецем і часником апетитний аромат.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Суп з лісових грибів - покроковий рецепт, фото 1 Суп з лісових грибів 35 4 2 з 5 - детальніше -
Гречана локшина з овочами - покроковий рецепт, фото 1 Гречана локшина з овочами 50 4 3 з 5 - детальніше -
Нутелла без молока - покроковий рецепт, фото 1 Нутелла без молока 45 2 3 з 5 - детальніше -
Яблучна шарлотка - покроковий рецепт, фото 1 Яблучна шарлотка 65 3 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти