Ця страва складається з скибочок свинини, картоплі, замороженого зеленого горошку і солодкого перцю. Проста страва, що може бути легко приготована ким завгодно.
Для початку підготуйте всі необхідні страві інгредієнти. В першу чергу необхідно замаринувати м'ясо. Для цього виберіть хороший шматок свинини, промийте проточною водою і на обробній дошці поріжте невеликими шматками.
Потім помістіть шматки м'яса в глибоку тарілку, залийте їх соєвим соусом, приправте свіжо вичавленим соком лайма і, ретельно перемішавши і просочивши кожен шматок, залиште свинину маринуватися на деякий час.
Далі очистіть від насіння і ніжок болгарський перець (бажано вибрати перець різного кольору, наприклад червоний і зелений) і наріжте його невеликими шматочками.
Очистіть від шкірки і подрібніть на невеликі кубики картоплю, а потім звільніть від лушпиння і дрібно наріжте червону цибулю і зубчики молодого часнику.
Починайте приготування самої страви. Помістіть велику каструлю на плиту, налийте в неї рослинну олію і добре розігрійте. Закиньте в киплячу олію в першу чергу подрібнений часник. Обсмажуйте, постійно помішуючи близько хвилини, до появи насиченого аромату.
Потім додайте до часнику нарізану цибулю і обсмажуйте до її розм'якшення близько 5 хвилин. Далі закиньте в каструлю промариновані шматки свинини і смажте, періодично помішуючи, до зникнення почервоніння в м'ясі.
Тепер залийте в м'ясо томатний соус (можна використовувати навіть звичайний кетчуп) і раніше підготовлений окріп, щоб повністю покрило всі інгредієнти.
Далі закиньте в каструлю бульйонний кубик, перемішайте все, потім зменшіть вогонь, накрийте кришкою ємність і залиште страву томитися на 45 хвилин.
Після закінчення цього часу відкрийте каструлю і закиньте в неї раніше нарізану картоплю з мороженим зеленим горошком. Перемішайте все, а потім додайте нарізаний болгарський перець.
За допомогою дерев'яної ложки добре все перемішайте, накрийте знову кришкою і залиште нудитися ще приблизно на пів години. За кілька хвилин до повної готовності, присоліть страву і приперчіть чорним меленим перцем.
Ароматна печеня зі свинини з картоплею готова. Швидше розкладайте по тарілках і пробуйте.
Випадкові рецепти