Укр
Рус
Картопля Другі страви Російська кухня

Печеня зі свинини з картоплею

( 4.9200 4 525 25 оцінок)

2138 - переглядів
80 хвилин порцій - 6 складність - 3 з 5
Печеня зі свинини з картоплею - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Ця страва складається з скибочок свинини, картоплі, замороженого зеленого горошку і солодкого перцю. Проста страва, що може бути легко приготована ким завгодно.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Печеня зі свинини з картоплею" (на 100 грам)

  • Білки8.1 гр.
  • Жири11.6 гр.
  • Вуглеводи4.1 гр.
  • Калорії156 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку підготуйте всі необхідні страві інгредієнти. В першу чергу необхідно замаринувати м'ясо. Для цього виберіть хороший шматок свинини, промийте проточною водою і на обробній дошці поріжте невеликими шматками.

Крок - 1
02

Потім помістіть шматки м'яса в глибоку тарілку, залийте їх соєвим соусом, приправте свіжо вичавленим соком лайма і, ретельно перемішавши і просочивши кожен шматок, залиште свинину маринуватися на деякий час.

Крок - 2
03

Далі очистіть від насіння і ніжок болгарський перець (бажано вибрати перець різного кольору, наприклад червоний і зелений) і наріжте його невеликими шматочками.

Крок - 3
04

Очистіть від шкірки і подрібніть на невеликі кубики картоплю, а потім звільніть від лушпиння і дрібно наріжте червону цибулю і зубчики молодого часнику.

Крок - 4
05

Починайте приготування самої страви. Помістіть велику каструлю на плиту, налийте в неї рослинну олію і добре розігрійте. Закиньте в киплячу олію в першу чергу подрібнений часник. Обсмажуйте, постійно помішуючи близько хвилини, до появи насиченого аромату.

Крок - 5
06

Потім додайте до часнику нарізану цибулю і обсмажуйте до її розм'якшення близько 5 хвилин. Далі закиньте в каструлю промариновані шматки свинини і смажте, періодично помішуючи, до зникнення почервоніння в м'ясі.

Крок - 6
07

Тепер залийте в м'ясо томатний соус (можна використовувати навіть звичайний кетчуп) і раніше підготовлений окріп, щоб повністю покрило всі інгредієнти.

Крок - 7
08

Далі закиньте в каструлю бульйонний кубик, перемішайте все, потім зменшіть вогонь, накрийте кришкою ємність і залиште страву томитися на 45 хвилин.

Крок - 8
09

Після закінчення цього часу відкрийте каструлю і закиньте в неї раніше нарізану картоплю з мороженим зеленим горошком. Перемішайте все, а потім додайте нарізаний болгарський перець.

Крок - 9
10

За допомогою дерев'яної ложки добре все перемішайте, накрийте знову кришкою і залиште нудитися ще приблизно на пів години. За кілька хвилин до повної готовності, присоліть страву і приперчіть чорним меленим перцем.

Крок - 10
11

Ароматна печеня зі свинини з картоплею готова. Швидше розкладайте по тарілках і пробуйте.

Крок - 11

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Биточки з фаршу - покроковий рецепт, фото 1 Биточки з фаршу 50 4 3 з 5 - детальніше -
Нагетси в домашніх умовах - покроковий рецепт, фото 1 Нагетси в домашніх умовах 40 3 2 з 5 - детальніше -
Часниковий соус для пельменів - покроковий рецепт, фото 1 Часниковий соус для пельменів 35 1 2 з 5 - детальніше -