Укр
Рус
Мясо Другі страви Російська кухня

Печеня зі свинини в домашніх умовах

( 4.6429 4 514 14 оцінок)

1788 - переглядів
75 хвилин порцій - 6 складність - 3 з 5
Печеня зі свинини в домашніх умовах - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В мультиварці

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Печеня зі свинини - одна з улюблених, ситних і ароматних страв, що можна легко приготувати в домашніх умовах. Ніжна свинина, яка тане в роті, тушкується в багатому винному соусі з морквою, цибулею і картоплею. Ваша сім'я і друзі будуть просити цю тушковану в мультиварці печеню.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Печеня зі свинини в домашніх умовах" (на 100 грам)

  • Білки6.2 гр.
  • Жири8 гр.
  • Вуглеводи7.5 гр.
  • Калорії134 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Очистіть від лушпиння зубчики часнику і на кухонній дошці наріжте дрібними частинами або ж видавіть через чеснокодаву. Потім відправте подрібнений часник в чашу мультиварки.

Крок - 1
02

Далі очистіть від лушпиння цибулю, наріжте досить великими шматками, а потім теж помістіть в мультиварку. Додайте відразу заздалегідь очищену від шкірки і нарізану тонкими кільцями молоду моркву.

Крок - 2
03

Наступним овочем буде молода картопля. Ретельно її вимийте, при необхідності поскобліть гострим ножем, а потім, не розрізаючи (цілою) відправте в чашу до інших овочів. Якщо будете використовувати стару картоплю, то попередньо очистіть її від шкірки, наріжте невеликими шматками і вже тоді кладіть в ємність.

Крок - 3
04

Далі займіться підготовкою м'яса. Виберіть хороший шматок свинини без прожилок. Ретельно вимийте її під проточною водою, обсушіть, а потім наріжте великими скибочками і відправте в спеціальний пакет для маринування.

Крок - 4
05

Потім засипте в пакет до м'яса просіяне борошно, рясно посоліть м'ясо, приправте спеціями і чорним меленим перцем, а потім, закривши щільно пакет, ретельно перемішайте свинину і залиште на час в сторону.

Крок - 5
06

Помістіть неглибоку сковорідку на плиту, налийте в неї рослинне масло і добре прогрійте. У розігріте масло викладіть замариновані шматки свинини і обсмажуйте, перевертаючи з боку на бік, до утворення золотої кірки на м'ясі.

Крок - 6
07

Обсмажену свинину помістіть в чашу мультиварки. Потім залийте до овочів з м'ясом трохи червоного вина, вустерширський соус, приправити спеціями до м'яса і додайте томатну пасту.

Крок - 7
08

Далі укладіть в чашу лаврове листя і залийте все попередньо приготованим бульйоном. Ретельно перемішайте все, накрийте кришку і встановивши режим «Тушкування» з певним часом, залиште страву готуватися.

Крок - 8
09

Після сигналу про приготування страви, відкрийте кришку мультиварки і закиньте в чашу зовсім небагато розмороженого зеленого горошку. Знову накрийте кришку і залиште страву томитися ще приблизно 10 хвилин.

Крок - 9
10

Потім викладіть печеню зі свинини, приготовану в домашніх умовах, в глибокі миски, прикрасьте свіжою зеленню петрушки і подавайте сім'ї до обіду.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Рисова каша з сухофруктами - покроковий рецепт, фото 1 Рисова каша з сухофруктами 65 5 2 з 5 - детальніше -
Грибний бульйон з шампіньйонів - покроковий рецепт, фото 1 Грибний бульйон з шампіньйонів 60 6 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Закуска з лаваша з сьомгою - покроковий рецепт, фото 1 Закуска з лаваша з сьомгою 45 4 3 з 5 - детальніше -
Профітролі з начинкою - покроковий рецепт, фото 1 Профітролі з начинкою 80 3 3 з 5 - детальніше -
Торт з шоколадним кремом - покроковий рецепт, фото 1 Торт з шоколадним кремом 75 6 3 з 5 - детальніше -
Яблука запечені з корицею - покроковий рецепт, фото 1 Яблука запечені з корицею 45 2 2 з 5 - детальніше -