Укр
Рус
Мясо Другі страви Російська кухня

Печеня з яловичини з овочами

( 5.0000 5 53 3 оцінки)

801 - переглядів
50 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Печеня з яловичини з овочами - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Іспанська кухня

Рецепти до свят: День народження, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

Посуд: На сковороді

опис

Печеня з яловичини з овочами - чудова страва для розкішної вечері. Готується вона швидко та нескладно. Овочі можна використовувати будь-які, а не тільки ті, що вказані в рецепті. Головна особливість страви - складний багатокомпонентний соус. Він виходить настільки збалансованим за смаком, що робить печеню з яловичини напрочуд апетитною. А спеції надають страві фантастичного аромату. Спробуйте приготувати. Цей рецепт печені стане вашим коханим!

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Печеня з яловичини з овочами" (на 100 грам)

  • Білки7.4 гр.
  • Жири8.4 гр.
  • Вуглеводи8.3 гр.
  • Калорії142 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Яловичі стейки наріжте шматочками на один укус.

Крок - 1
02

Викладіть м'ясо у миску. Додайте оливкову олію, нарізані слайсами зубчики часнику і трохи розмарину. Приправте за смаком сіллю та чорним меленим перцем. Перемішайте інгредієнти і залиште м'ясо маринуватися, поки займатиметеся іншими продуктами.

Крок - 2
03

Очищену від лушпиння ріпчасту цибулю нашаткуйте півкільцями. Зелений перець чилі очистіть від насіння і наріжте.

Крок - 3
04

Печериці розріжте навпіл. Червоний болгарський перець звільніть від хвостика, насіння та перегородок і наріжте великими часточками.

Крок - 4
05

Зробіть заправлення. З'єднайте в одній ємності соус для стейку, кетчуп, дрібнопорубаний часник, гірчицю та устричний соус. Перемішайте інгредієнти до однорідності, всипте на смак сіль і перець і знову вимішайте.

Крок - 5
06

Розтопіть на сковороді вершкове масло. Коли воно повністю розійдеться, викладіть туди замариновану в спеціях яловичину, а також цибулю і смажте на сильному вогні, поки м'ясо не змінить колір.

Крок - 6
07

У цей момент додайте на сковорідку болгарський перець та зелений чилі, а також гриби. Приправте сіллю та перцем і перемішайте.

Крок - 7
08

Влийте у страву раніше зроблену заправку. Знову ретельно вимішайте і, продовжуючи час від часу помішувати, смажте все разом, поки овочі та гриби не стануть м'якшими.

Крок - 8
09

Після цього зніміть готову печеню з яловичини з овочами з плити і розкладіть по порційним тарілкам. Вона виходить такою апетитною та ароматною, що хочеться їсти, не зупиняючись. Як гарнір подайте салат зі свіжих овочів. Він чудово відтінить і доповнить чудовий смак жаркого. Смачного!

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Хумус по-простому - покроковий рецепт, фото 1 Хумус по-простому 30 3 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Лимонний пиріг - покроковий рецепт, фото 1 Лимонний пиріг 40 4 3 з 5 - детальніше -
Рулетики із бекону з сиром - покроковий рецепт, фото 1 Рулетики із бекону з сиром 60 5 3 з 5 - детальніше -
Яйця фаршировані шпротами - покроковий рецепт, фото 1 Яйця фаршировані шпротами 35 3 2 з 5 - детальніше -
Чізкейк з варенням - покроковий рецепт, фото 1 Чізкейк з варенням 55 4 3 з 5 - детальніше -