Укр
Рус
Свинина Другі страви Російська кухня

Печеня з м’яса та картоплі

( 4.8571 4 57 7 оцінок)

781 - переглядів
55 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Печеня з м’яса та картоплі - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

Посуд: На сковороді

опис

Печеня з м'яса і картоплі - апетитна і ситна основна страва, що чудово підходить для сімейного обіду або вечері. М'ясо, тушковане з картоплею, помідорами та іншими овочами, виходить напрочуд соковитим і ніжним. Найкраще для приготування печені за цим рецептом використовувати свинину, оскільки вона має ідеальний баланс білка і жиру. Але і з іншими видами м'яса страва вийде чудово смачною.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Печеня з м’яса та картоплі" (на 100 грам)

  • Білки4.4 гр.
  • Жири4.1 гр.
  • Вуглеводи8.8 гр.
  • Калорії94 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Підготуйте інгредієнти для печені. Картоплю, болгарський перець та м'ясо наріжте середніми шматочками (приблизно на одні укуси). Цибулю подрібніть кубиками. Зубчики часнику очистіть від лушпиння.

Крок - 1
02

Нарізане м'ясо викладіть у миску, приправте до смаку сіллю і перемішайте.

Крок - 2
03

У глибокій сковороді або в каструлі розігрійте оливкову олію, викладіть туди м'ясо і, помішуючи, смажте близько 10 хвилин.

Крок - 3
04

Через зазначений час перекладіть свинину в миску, а в ємність, де вона смажилася, відправте подрібнену цибулю та болгарський перець. Посоліть овочі, перемішайте і смажте 5-6 хвилин.

Крок - 4
05

Потім додайте до цибулі та перцю нарізану картоплю. Приправте страву сіллю, чорним меленим перцем, сушеним чебрецем і солодкою паприкою. Також покладіть лавровий листок та пропущений через прес часник. Перемішайте та готуйте все разом 10 хвилин.

Крок - 5
06

Влийте воду так, щоб вона майже покрила овочі. Додайте до загальної маси раніше підсмажене м'ясо і перемішайте інгредієнти. Накрийте кришкою сковороду і готуйте страву на повільному вогні 45 хвилин.

Крок - 6
07

Після цього влийте в печеню томатний сік, перемішайте вміст сковороди і тушкуйте приблизно 10 хвилин. Через зазначений час найсмачніша печеня з м'яса та картоплі буде повністю готове. Розкладіть її по порційним тарілкам, присипте подрібненою зеленню і подавайте на стіл. Печеня виходить неймовірно ароматною, соковитою та ситною. Овочі та м'ясо такі м'які, що їх можна їсти губами. Смачного!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Класичний рататуй - покроковий рецепт, фото 1 Класичний рататуй 55 6 3 з 5 - детальніше -
Печеня із м’яса - покроковий рецепт, фото 1 Печеня із м’яса 85 6 3 з 5 - детальніше -
Японська локшина - покроковий рецепт, фото 1 Японська локшина 45 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Овочевий літній суп - покроковий рецепт, фото 1 Овочевий літній суп 35 4 2 з 5 - детальніше -
Соус тартар з огірками - покроковий рецепт, фото 1 Соус тартар з огірками 35 1 2 з 5 - детальніше -
Сирне печиво - покроковий рецепт, фото 1 Сирне печиво 55 3 3 з 5 - детальніше -