Укр
Рус
Мясо Другі страви Російська кухня

Печеня з курки в мультиварці

( 4.7273 4 511 11 оцінок)

1601 - переглядів
55 хвилин порцій - 6 складність - 3 з 5
Печеня з курки в мультиварці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В мультиварці

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Мені здається простіше простого приготувати печеню з курки в мультиварці - може бути і повсякденною і святковою стравою, та ще й часу на кухні доведеться провести мінімум, адже чудо-каструлька практично все зробить сама. Страва, яка допоможе вам здивувати своїх домочадців - печеня з курки в мультиварці, адже приготоване м'ясо виходить неймовірно апетитним, картопля м'якою і ароматною, а медово-часниковий соус взагалі уб'є наповал будь-якого навіть самого вибагливого їдця.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Печеня з курки в мультиварці" (на 100 грам)

  • Білки7.3 гр.
  • Жири3.4 гр.
  • Вуглеводи8.7 гр.
  • Калорії98 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Беремо курячі стегна, добре промиваємо, шкірку знімати не потрібно, і не розрізаючи, кладемо в чашу мультиварки.

Крок - 1
02

Червону картоплю добре промиваємо, теж не чистимо, розрізаємо навпіл і також кладемо в мультиварку.

Крок - 2
03

Цибулини середнього розміру чистимо від лушпиння, обполіскуємо і нарізаємо великими кубиками. Додаємо нарізану цибулю до м'яса і картоплі, а ще кладемо очищену і вимиту моркву цілком, не розрізаючи.

Крок - 3
04

Тепер приступаємо до приготування соусу. У глибоку миску вливаємо рідкий мед, бажано квітковий, він більш ароматний, додаємо соєвий соус і кетчуп. Після цього кидаємо подрібнений часник і сушений орегано. За допомогою вінчика все добре перемішуємо в однорідну суміш і заливаємо цим соусом вміст мультиварки, тобто, курятину з овочами.

Крок - 4
05

Закриваємо кришку мультиварки і включаємо. Якщо страву потрібно приготувати швидше, то включаємо високу температуру і готуємо протягом 40 хвилин, адже якщо готувати при низькій температурі, то цей процес займе більше години.

Крок - 5
06

Перед завершенням приготування відкриваємо кришку і кидаємо в чашу мультиварки зелену квасолю, після чого готуємо ще хвилин 15, квасоля при цьому повинна бути яскраво-зеленого кольору. Так, ще можна при відкритій кришці мультиварки потримати страву хвилини 2-3 для утворення на курятині хрусткої шкірки.

Крок - 6
07

Готове м'ясо з овочами викладаємо на тарілку, поливаємо зверху соком з мультиварки і посипаємо рубаною зеленню петрушки. Легкий, неймовірно чудовий смак і аромат медової курятини настільки зачарує ваших рідних, що вам постійно доведеться готувати цю апетитну і пікантну їжу.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Халва домашня - покроковий рецепт, фото 1 Халва домашня 50 3 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Стейки тріски в соусі - покроковий рецепт, фото 1 Стейки тріски в соусі 45 2 3 з 5 - детальніше -
Піца в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Піца в духовці 60 3 3 з 5 - детальніше -
Круасани з готового тіста - покроковий рецепт, фото 1 Круасани з готового тіста 65 2 3 з 5 - детальніше -