Укр
Рус
Мясо в духовці Другі страви Російська кухня

Печеня з курячої грудки

( 5.0000 5 56 6 оцінок)

763 - переглядів
45 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Печеня з курячої грудки - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Німецька кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Печеня з курячої грудки готується різними способами. У цьому рецепті ми пропонуємо запекти її в духовці. Такий варіант приготування корисніший за смаження на сковороді. Страва вийде яскравою, соковитою і дуже апетитною. Щоб зробити її ситнішою і ароматнішою, ми додамо до курки гриби. Ці продукти ідеально поєднуються за смаком та текстурою, тому від подібного тандему печеня тільки виграє.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Печеня з курячої грудки" (на 100 грам)

  • Білки16.2 гр.
  • Жири2.3 гр.
  • Вуглеводи1.2 гр.
  • Калорії96 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Філе курячої грудки вимийте, просушіть паперовими рушниками, наріжте шматочками на 1 укус і викладіть миску. Всипте сіль, мелений кумін (зіру), червоний перець чилі мелений і пластівцями, чорний мелений перець та нашатковані тонкими слайсами зубчики часнику. Влийте олію.

Крок - 1
02

Перемішайте вміст миски. Додайте сушений чебрець і знову вимішайте інгредієнти.

Крок - 2
03

Застеліть форму для випічки пергаментом і викладіть туди замариновану в спеціях курячу грудку.

Крок - 3
04

Додайте розрізані навпіл печериці. Акуратно перемішайте курку та гриби між собою та рівномірно розподіліть по дну ємності. Відправте форму в попередньо розігріту до 200 градусів духову шафу на 25 хвилин.

Крок - 4
05

Через зазначений час вийміть курку з грибами з духовки і додайте в страву нарізані шматочками помідори та подрібнені стручки зеленого перцю чилі. Поверніть форму в духовку і запікайте страву ще 15 хвилин при тій же температурі.

Крок - 5
06

Готову печеню з курячої грудки з грибами та овочами вийміть з духовки, трохи остудіть і розкладіть по порційним тарілкам. Подавайте її на стіл гарячою. Незважаючи на простоту приготування та доступність інгредієнтів, печеня виходить напрочуд соковитою, ароматною та смачною. Страва легка, але поживна та корисна. Така печеня в розумних кількостях підійде навіть тим, хто дотримується дієти для схуднення. Смачного!

Крок - 6

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Слойка з сиром - покроковий рецепт, фото 1 Слойка з сиром 55 3 3 з 5 - детальніше -
Біляші на дріжджах - покроковий рецепт, фото 1 Біляші на дріжджах 70 4 3 з 5 - детальніше -
Рисова каша в мультиварці - покроковий рецепт, фото 1 Рисова каша в мультиварці 70 3 3 з 5 - детальніше -