Укр
Рус
Печеня Другі страви Білоруська кухня

Печеня з курячих крилець з картоплею

( 5.0000 5 57 7 оцінок)

991 - переглядів
65 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Печеня з курячих крилець з картоплею - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Білоруська кухня, Болгарська кухня, Російська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Печеня з курячих крилець з картоплею - смачний і ситний обід для всієї сім'ї. Щоб не ускладнювати підготовку і не забивати смаку основних продуктів, в рецепті використовуються тільки найпростіші інгредієнти і мінімум спецій. Але страва все одно виходить по-домашньому смачною і подобається дорослим і дітям.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Печеня з курячих крилець з картоплею" (на 100 грам)

  • Білки10.1 гр.
  • Жири6.6 гр.
  • Вуглеводи8.1 гр.
  • Калорії136 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Картоплю помийте, очистіть від шкірки, знову вимийте від залишків забруднень і наріжте скибочками.

Крок - 1
02

Перекладіть картопляну нарізку в форму для випічки. Картопля повинна лежати одним шаром. Посоліть і поперчіть її на смак, а також приправте гранульованим часником.

Крок - 2
03

Курячі крильця вимийте і висушіть паперовими рушниками. Видаліть у крилець кінцеву кісточку (там нічого їсти, а виглядає вона неестетично).

Крок - 3
04

Складіть курку в миску і теж приправте сіллю, перцем і гранульованим часником. Додайте в заправку гірчицю і майонез. Перемішайте інгредієнти, щоб спеції рівномірно розподілилися по крильцям.

Крок - 4
05

Замариновану курку викладіть у форму для випічки поверх шматочків картоплі. Покрийте страву харчовою плівкою і відправте в холодильник на 2-3 години.

Крок - 5
06

Через зазначений час розігрійте духовку до 180 градусів. Дістаньте форму з холодильника і відправте в духовку на 45-50 хвилин. За цей час курка дасть сік, який промастить картоплю, а сама покриється золотистою скоринкою, що зробить печеню з курячих крилець з картоплею неймовірно апетитною. Така гарна, смачна і ароматна страва збере за загальним столом всю сім'ю. Смачного!

Крок - 6

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Салат мімоза з рисом - покроковий рецепт, фото 1 Салат мімоза з рисом 55 5 3 з 5 - детальніше -
Бабусин суп з галушками - покроковий рецепт, фото 1 Бабусин суп з галушками 45 6 3 з 5 - детальніше -
Скумбрія в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Скумбрія в духовці 40 2 2 з 5 - детальніше -