Укр
Рус
Картопля Другі страви Російська кухня

Печеня з грибами і зеленим горошком

( 4.7500 4 520 20 оцінок)

1499 - переглядів
60 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Печеня з грибами і зеленим горошком - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Печеня з грибами і зеленим горошком хороша версія для святкового або для повсякденного столу. Ідеально підійде людям дотримуючих посту або для тих, хто не вживає м'яса.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Печеня з грибами і зеленим горошком" (на 100 грам)

  • Білки1.8 гр.
  • Жири0.8 гр.
  • Вуглеводи7.9 гр.
  • Калорії48 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Розпочніть підготовку всіх необхідних інгредієнтів для жаркого. Часник очистіть і сполосніть. На обробній дошці наріжте його на тоненькі слайси.

Крок - 1
02

Імбир також промийте під водою. Шкірку можете не очищати. Тонко наріжте спочатку кружечками. Тепер кружечки поріжте на тоненькі смужки, а потім вже на дрібні кубики.

Крок - 2
03

Помідори черрі сполосніть водою. Наріжте на кубики, перекладіть в окрему ємність.

Крок - 3
04

Гриби добре вимийте від сміття, видаліть плівку. Наріжте великими шматочками. Перекладіть в миску.

Крок - 4
05

Картоплю очистіть від шкірки і вимийте. Наріжте на кубики розміром приблизно 1*1 сантиметр. Поки відкладіть. Візьміть каструлю з товстим дном. Поставте її на плиту на середній вогонь. Влийте трохи води.

Крок - 5
06

Опустіть в каструлю часник і імбир. Додайте також насіння гірчиці. Все добре перемішайте. Доведіть суміш до кипіння і готуйте інгредієнти, поки вони не стануть м'якими і прозорими. Далі додайте в каструлю помідори. Помішуйте компоненти і томіть їх приблизно 5 хвилин, поки помідори не стануть м'якше.

Крок - 6
07

Тепер висипте нарізані гриби. Додайте паприку і приправте меленим чорним перцем. Все перемішайте і готуйте ще 5 хвилин, часто перемішуючи, щоб овочі не почали прилипати до дна. Через 5 хвилин додайте картоплю.

Крок - 7
08

Далі влийте томатний соус, воду в такій кількості, щоб вона покрила всі овочі (або бульйон) і добре перемішайте всі інгредієнти. Доведіть до кипіння і накрийте каструлю кришкою. Також необхідно зменшити вогонь до мінімуму. Тушкуйте інгредієнти протягом 15 хвилин.

Крок - 8
09

Після закінчення часу додайте зелений горошок (можете використовувати свіжий або заморожений). Додайте вогонь до середнього і готуйте ругу ще 10-15 хвилин, щоб у картоплі було достатньо часу добре зваритися і розм'якшитися, а рідини трохи випаруватися. Періодично помішуйте.

Крок - 9
10

Щоб отримати більш густу печеню, ви можете розчавити кілька шматочків картоплі, таким чином, вивільнивши крохмаль природним способом. Посоліть печеню на свій смак. Готову печеню з грибами і зеленим горошком подавайте гарячою на стіл, розлив в порційні тарілки, і здивуєте своїх рідних неймовірним смаком цієї страви. Смачного.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Суп з сочевиці в мультиварці - покроковий рецепт, фото 1 Суп з сочевиці в мультиварці 70 5 3 з 5 - детальніше -
Профітролі з сьомгою - покроковий рецепт, фото 1 Профітролі з сьомгою 75 3 3 з 5 - детальніше -
Суфле з гарбуза - покроковий рецепт, фото 1 Суфле з гарбуза 50 2 2 з 5 - детальніше -