Печеня з грибами і зеленим горошком хороша версія для святкового або для повсякденного столу. Ідеально підійде людям дотримуючих посту або для тих, хто не вживає м'яса.
Розпочніть підготовку всіх необхідних інгредієнтів для жаркого. Часник очистіть і сполосніть. На обробній дошці наріжте його на тоненькі слайси.
Імбир також промийте під водою. Шкірку можете не очищати. Тонко наріжте спочатку кружечками. Тепер кружечки поріжте на тоненькі смужки, а потім вже на дрібні кубики.
Помідори черрі сполосніть водою. Наріжте на кубики, перекладіть в окрему ємність.
Гриби добре вимийте від сміття, видаліть плівку. Наріжте великими шматочками. Перекладіть в миску.
Картоплю очистіть від шкірки і вимийте. Наріжте на кубики розміром приблизно 1*1 сантиметр. Поки відкладіть. Візьміть каструлю з товстим дном. Поставте її на плиту на середній вогонь. Влийте трохи води.
Опустіть в каструлю часник і імбир. Додайте також насіння гірчиці. Все добре перемішайте. Доведіть суміш до кипіння і готуйте інгредієнти, поки вони не стануть м'якими і прозорими. Далі додайте в каструлю помідори. Помішуйте компоненти і томіть їх приблизно 5 хвилин, поки помідори не стануть м'якше.
Тепер висипте нарізані гриби. Додайте паприку і приправте меленим чорним перцем. Все перемішайте і готуйте ще 5 хвилин, часто перемішуючи, щоб овочі не почали прилипати до дна. Через 5 хвилин додайте картоплю.
Далі влийте томатний соус, воду в такій кількості, щоб вона покрила всі овочі (або бульйон) і добре перемішайте всі інгредієнти. Доведіть до кипіння і накрийте каструлю кришкою. Також необхідно зменшити вогонь до мінімуму. Тушкуйте інгредієнти протягом 15 хвилин.
Після закінчення часу додайте зелений горошок (можете використовувати свіжий або заморожений). Додайте вогонь до середнього і готуйте ругу ще 10-15 хвилин, щоб у картоплі було достатньо часу добре зваритися і розм'якшитися, а рідини трохи випаруватися. Періодично помішуйте.
Щоб отримати більш густу печеню, ви можете розчавити кілька шматочків картоплі, таким чином, вивільнивши крохмаль природним способом. Посоліть печеню на свій смак. Готову печеню з грибами і зеленим горошком подавайте гарячою на стіл, розлив в порційні тарілки, і здивуєте своїх рідних неймовірним смаком цієї страви. Смачного.
Випадкові рецепти