Укр
Рус
Картопля Другі страви Російська кухня

Печеня в сковороді

( 4.8000 4 510 10 оцінок)

1725 - переглядів
65 хвилин порцій - 6 складність - 3 з 5
Печеня в сковороді - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

Посуд: На сковороді

опис

Така страва дуже ситна, до того ж смачна, а найголовніше проста в приготуванні. Якщо часу на приготування вечері не так вже й багато, а годувати сім'ю необхідно, для вас швидкий і простий рецепт - печені в сковороді. Така їжа просто ідеальна для швидкої вечері, адже зовсім небагато часу біля плити, а справжній кулінарний шедевр забезпечений.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Печеня в сковороді" (на 100 грам)

  • Білки5.8 гр.
  • Жири8.7 гр.
  • Вуглеводи7.2 гр.
  • Калорії134 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Картоплю можна смажити по-різному та й м'ясо теж, з інгредієнтами теж можна експериментувати скільки завгодно, головне шматок хорошого м'яса, адже яка печеня без нього. Я пропоную використовувати м'якоть хорошої свинини, адже вона досить жирна і соковита, тому і картопля буде відповідно смачною і ароматною. Але в першу чергу нам потрібно підготувати піджарку. Візьмемо цибулину, найкраще шалот, очищаємо від лушпиння, миємо й нарізаємо кубиками середнього розміру.

Крок - 1
02

Також чистимо часник, ділимо на зубчики і подрібнюємо дуже дрібно за допомогою ножа.

Крок - 2
03

Тепер ставимо на плиту глибоку сковороду і вливаємо олію. Коли воно трохи розігріється, кидаємо в сковороду подрібнену цибулю і часник і, періодично помішуючи, обсмажуємо до золотистого.

Крок - 3
04

Свинячу м'якоть добре промиваємо і обсушуємо за допомогою паперового рушника. Після цього нарізаємо порційними шматками, не дуже великими, але і не маленькими, викладаємо на сковороду.

Крок - 4
05

М'ясо трохи підсмажуємо разом з цибулею і часником. Потім доливаємо томатного соусу і кидаємо кілька лаврових листочків.

Крок - 5
06

Після цього доливаємо воду, перемішуємо і тушкуємо, накривши кришкою, на середньому вогні протягом 15 хвилин. Після цього кришку знімаємо і продовжуємо готувати на відкритій сковороді.

Крок - 6
07

Тим часом чистимо і моєму моркву, ріжемо великими шматками і відправляємо до м'яса. Туди ж кладемо цілу картоплю, бажано молоду, тоді її можна не чистити, а просто поскоблити, продовжуємо тушкувати все разом.

Крок - 7
08

Беремо солодкий перець зелений і червоний, видаляємо серцевини і насіння, ріжемо довгими скибочками. Викладаємо в сковороду і перемішуємо.

Крок - 8
09

Трохи притушкувавши, посипаємо меленим перцем і солимо. Перемішуємо і готуємо до повної готовності. Для цього нам знадобиться не більше, ніж півгодини часу. Готову печеню в сковороді знімаємо з плити і, переклавши в горщик або салатник, подаємо до столу.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Курячий рулет - покроковий рецепт, фото 1 Курячий рулет 60 4 2 з 5 - детальніше -
Кимчи - покроковий рецепт, фото 1 Кимчи 110 6 4 з 5 - детальніше -
Деруни з цибулею - покроковий рецепт, фото 1 Деруни з цибулею 50 5 3 з 5 - детальніше -
?>