Укр
Рус
Мясо Другі страви Українська кухня

Печеня в мультиварці зі свинини з картоплею

( 5.0000 5 58 8 оцінок)

1266 - переглядів
85 хвилин порцій - 5 складність - 3 з 5
Печеня в мультиварці зі свинини з картоплею - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В мультиварці

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Ця печеня в мультиварці зі свинини з картоплею дуже проста в приготуванні, корисна і є однією з найбільш зручних страв, якою ви можете нагодувати себе і свою сім'ю.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Печеня в мультиварці зі свинини з картоплею" (на 100 грам)

  • Білки7.1 гр.
  • Жири5.5 гр.
  • Вуглеводи6.9 гр.
  • Калорії111 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У чашу мультиварки укладіть попередньо вимиту і нарізану великими шматками яловичину, залийте оливкову чи рослинну олію.

Крок - 1
02

Потім засипте до м'яса попередньо очищену від лушпиння та дрібно нашатковану цибулю, подрібнений або видавлений через чеснокодавку часник, паприку, сушений чебрець, трохи солі і чорний мелений перець. Ретельно все перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів.

Крок - 2
03

Додайте в чашу мультиварки заздалегідь очищену від шкірки і нарізану досить великими шматками моркву, попередньо помиту і подрібнену селеру і звільнену від шкірки і нашатковану кубиками картоплю. Змішайте все, до повного об'єднання продуктів.

Крок - 3
04

В окремій ємності змішайте заздалегідь приготовлений яловичий бульйон і томатну пасту. Налийте утворену суміш в мультиварку і добре перемішайте.

Крок - 4
05

Додайте так само в чашу лавровий лист, накрийте ємність кришкою, встановіть режим «Тушкування» і варіть близько години, періодично помішуючи.

Крок - 5
06

В окремій мисці змішайте трохи просіяного борошна і яловичий бульйон. Приберіть з мікрохвильовки лавровий лист. Залийте утворену суміш в мультиварку, перемішайте, накрийте знову кришкою і варіть 30 хвилин або поки вміст не загусне.

Крок - 6
07

Після закінчення зазначеного часу додайте в мультиварку більше солі або чорного меленого перцю, якщо необхідно. Додайте попередньо вимиту проточною водою, просушену і дрібно нашатковану петрушку. Подавайте печеню, приготовау в мультиварці зі свинини з картоплею теплою зі сметаною, прикрасивши свіжою зеленню за бажанням.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

 Холодник домашній - покроковий рецепт, фото 1 Холодник домашній 50 6 3 з 5 - детальніше -
Хачапурі з картоплею і сиром - покроковий рецепт, фото 1 Хачапурі з картоплею і сиром 95 3 3 з 5 - детальніше -
Рулетики зі свинини в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Рулетики зі свинини в духовці 55 3 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Жульєн з мідій - покроковий рецепт, фото 1 Жульєн з мідій 50 4 3 з 5 - детальніше -
Фондю з сиром - покроковий рецепт, фото 1 Фондю з сиром 50 3 3 з 5 - детальніше -
Стейк сьомги в духовці у фользі - покроковий рецепт, фото 1 Стейк сьомги в духовці у фользі 40 3 3 з 5 - детальніше -