Укр
Рус
Печеня Другі страви Українська кухня

Печеня в мультиварці зі свинини з картоплею

( 5.0000 5 58 8 оцінок)
868 - переглядів
85 хвилинпорцій - 5складність - 3 з 5
Печеня в мультиварці зі свинини з картоплею - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В мультиварці

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Ця печеня в мультиварці зі свинини з картоплею дуже проста в приготуванні, корисна і є однією з найбільш зручних страв, якою ви можете нагодувати себе і свою сім'ю.

Інгредієнти

  • Яловичина 900 г.
  • Оливкова олія 2 ст.л
  • Борошно 4 ст.л
  • Паприка 1 ч.л
  • Морква 4 шт.
  • Селера 50 г.
  • Картопля 500 г.
  • Цибуля 1 шт.
  • Часник 3 зуб.
  • Чебрець 2 ч.л
  • Лавровий лист 2 шт.
  • Паста томат 3 1/2 ст.л
  • Бульйон 3 скл.
  • Петрушка 2 ст.л
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сметана 2 ст.л
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У чашу мультиварки укладіть попередньо вимиту і нарізану великими шматками яловичину, залийте оливкову чи рослинну олію.

Крок - 1
02

Потім засипте до м'яса попередньо очищену від лушпиння та дрібно нашатковану цибулю, подрібнений або видавлений через чеснокодавку часник, паприку, сушений чебрець, трохи солі і чорний мелений перець. Ретельно все перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів.

Крок - 2
03

Додайте в чашу мультиварки заздалегідь очищену від шкірки і нарізану досить великими шматками моркву, попередньо помиту і подрібнену селеру і звільнену від шкірки і нашатковану кубиками картоплю. Змішайте все, до повного об'єднання продуктів.

Крок - 3
04

В окремій ємності змішайте заздалегідь приготовлений яловичий бульйон і томатну пасту. Налийте утворену суміш в мультиварку і добре перемішайте.

Крок - 4
05

Додайте так само в чашу лавровий лист, накрийте ємність кришкою, встановіть режим «Тушкування» і варіть близько години, періодично помішуючи.

Крок - 5
06

В окремій мисці змішайте трохи просіяного борошна і яловичий бульйон. Приберіть з мікрохвильовки лавровий лист. Залийте утворену суміш в мультиварку, перемішайте, накрийте знову кришкою і варіть 30 хвилин або поки вміст не загусне.

Крок - 6
07

Після закінчення зазначеного часу додайте в мультиварку більше солі або чорного меленого перцю, якщо необхідно. Додайте попередньо вимиту проточною водою, просушену і дрібно нашатковану петрушку. Подавайте печеню, приготовау в мультиварці зі свинини з картоплею теплою зі сметаною, прикрасивши свіжою зеленню за бажанням.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти