Ця печеня в мультиварці зі свинини з картоплею дуже проста в приготуванні, корисна і є однією з найбільш зручних страв, якою ви можете нагодувати себе і свою сім'ю.
У чашу мультиварки укладіть попередньо вимиту і нарізану великими шматками яловичину, залийте оливкову чи рослинну олію.
Потім засипте до м'яса попередньо очищену від лушпиння та дрібно нашатковану цибулю, подрібнений або видавлений через чеснокодавку часник, паприку, сушений чебрець, трохи солі і чорний мелений перець. Ретельно все перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів.
Додайте в чашу мультиварки заздалегідь очищену від шкірки і нарізану досить великими шматками моркву, попередньо помиту і подрібнену селеру і звільнену від шкірки і нашатковану кубиками картоплю. Змішайте все, до повного об'єднання продуктів.
В окремій ємності змішайте заздалегідь приготовлений яловичий бульйон і томатну пасту. Налийте утворену суміш в мультиварку і добре перемішайте.
Додайте так само в чашу лавровий лист, накрийте ємність кришкою, встановіть режим «Тушкування» і варіть близько години, періодично помішуючи.
В окремій мисці змішайте трохи просіяного борошна і яловичий бульйон. Приберіть з мікрохвильовки лавровий лист. Залийте утворену суміш в мультиварку, перемішайте, накрийте знову кришкою і варіть 30 хвилин або поки вміст не загусне.
Після закінчення зазначеного часу додайте в мультиварку більше солі або чорного меленого перцю, якщо необхідно. Додайте попередньо вимиту проточною водою, просушену і дрібно нашатковану петрушку. Подавайте печеню, приготовау в мультиварці зі свинини з картоплею теплою зі сметаною, прикрасивши свіжою зеленню за бажанням.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти