Укр
Рус
Свинина Другі страви Українська кухня

Печеня в горщиках в духовці

( 5.0000 5 57 7 оцінок)

1988 - переглядів
65 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Печеня в горщиках в духовці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня, Російська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

Посуд: У горщику

опис

Печеня в горщиках в духовці - смачна і дуже ситна страва для всієї родини. Її приготування не доставить особливих турбот. Наріжте овочі, додайте м'ясо і просто дочекайтеся результату.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Печеня в горщиках в духовці" (на 100 грам)

  • Білки4.8 гр.
  • Жири9.1 гр.
  • Вуглеводи6.1 гр.
  • Калорії132 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Свинячу м'якоть і овочі для запікання ретельно промийте під проточною водою і промокніть паперовими рушниками. Наріжте м'ясо невеликими кубиками і викладіть у велику глибоку ємність. Для печені вибирайте м'якоть з невеликою кількістю сала. Готова страва буде ще більш соковитою і смачною.

Крок - 1
02

Картоплю очистіть від шкірки і наріжте невеликими шматочками.

Крок - 2
03

З печериць видаліть всі потемнілі місця і обріжте край ніжки. За бажанням акуратно зніміть плівку з капелюшків. Наріжте гриби на 4 частини і викладіть в ємність. Ріпчасту цибулю наріжте соломкою і додайте до інших овочів.

Крок - 3
04

Моркву очистіть від шкірки, наріжте напівкруглими шматочками і відправте в загальну ємність.

Крок - 4
05

Болгарський перець можна використовувати будь-якого кольору. Щоб зробити страву яскравою і красивою, вибирайте плоди різних кольорів. Розділіть перці навпіл, видаліть насіння і плодоніжки. Наріжте кубиками і висипте до раніше подрібнених овочів.

Крок - 5
06

Додайте сіль, чорний мелений перець і частину рослинного або оливкового масла. Ретельно переміксуйте суміш, щоб рівномірно розподілити спеції і масло.

Крок - 6
07

За допомогою кондитерського пензлика, змастіть ємність для запікання невеликою кількістю масла. Всипте частину овочів, рівномірно розподіліть і ущільніть. Наступним шаром викладіть шматочки м'яса і полийте їх маслом.

Крок - 7
08

Ще одну частину овочевої суміші відправте в ємність для запікання. Додайте м'ясо і збризніть його маслом. Викладіть овочі, що залишилися і злегка утрамбуйте всю масу, щоб позбутися від порожнеч. Верхівку закрийте свинячими шматочками з маслом.

Крок - 8
09

Залийте суміш пивом і теплою водою. Накрийте ємність відрізком фольги і кришкою. Поставте в розігріту до 220 ° С духовку. Запікайте протягом 1 години. Готову печеню прикрасьте дрібно нарізаною свіжою петрушкою і подавайте на стіл. Смачного!

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Равіолі - покроковий рецепт, фото 1 Равіолі 55 3 3 з 5 - детальніше -
Суп пюре з гарбуза - покроковий рецепт, фото 1 Суп пюре з гарбуза 65 4 3 з 5 - детальніше -
Казахські манти з гарбузом - покроковий рецепт, фото 1 Казахські манти з гарбузом 90 5 4 з 5 - детальніше -
Чізкейк з маскарпоне - покроковий рецепт, фото 1 Чізкейк з маскарпоне 100 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Рис з фаршем "по флотськи" - покроковий рецепт, фото 1 Рис з фаршем "по флотськи" 50 4 2 з 5 - детальніше -
Еклер класичний - покроковий рецепт, фото 1 Еклер класичний 55 4 3 з 5 - детальніше -
Домашнє згущене молоко - покроковий рецепт, фото 1 Домашнє згущене молоко 60 1 3 з 5 - детальніше -
Плов з фрикадельками - покроковий рецепт, фото 1 Плов з фрикадельками 65 4 3 з 5 - детальніше -