Укр
Рус
Печеня Другі страви Російська кухня

Печеня в горщиках зі свинини

( 4.6364 4 511 11 оцінок)

1557 - переглядів
120 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Печеня в горщиках зі свинини - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

Посуд: У горщику

опис

Печеня в горщиках зі свинини - фантастично апетитна, соковита і ситна друга страва. Запікання в горщиках робить м'ясо дивно м'яким. За час готування воно насичується соками овочів і насичується їх смаками і ароматами. Пропонуємо легкий рецепт приготування ніжної свинячої печені в горщиках.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Печеня в горщиках зі свинини" (на 100 грам)

  • Білки5.7 гр.
  • Жири7 гр.
  • Вуглеводи10 гр.
  • Калорії128 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Моркву очистіть від шкірки, вимийте, наріжте кружальцями і відправте в миску або іншу підходящу ємність.

Крок - 1
02

Болгарський перець вимийте, просушіть, наріжте середніми шматочками і додайте до моркви. Туди ж всипте зелений горошок і стручкову квасолю.

Крок - 2
03

Картоплю очистіть від шкірки, вимийте, крупно наріжте і відправте до інших овочів. За бажанням додайте бамію (необов'язковий інгредієнт).

Крок - 3
04

Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння, наріжте великими шматочками і покладіть в загальну ємність.

Крок - 4
05

Посоліть і поперчіть овочі за смаком, а потім перемішайте до однорідності. Більшу частину отриманої овочевої маси перекладіть в керамічний горщик для запікання.

Крок - 5
06

Свинину вимийте, просушіть паперовими рушниками, наріжте порційними шматочками і викладіть на овочі зверху. Знову посоліть і поперчіть за смаком. Всипте сушені чабер, м'яту і паприку.

Крок - 6
07

Зверху покладіть залишені овочі, щоб заповнити горщик. Влийте подрібнені пасеровані помідори (можна взяти томати у власному соку), воду і рослинне масло. Покладіть очищені від лушпиння зубчики часнику і лавровий лист.

Крок - 7
08

Наріжте шматочками вершкове масло і додайте зверху. Закрийте горщик кришкою. Надішліть страву в холодну духову шафу, встановіть температуру 180 градусів і запікайте 2 години (до готовності). Подавайте печеню в горщиках зі свинини гарячою. Страва називається «гювеч».

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Макарони з підливою - покроковий рецепт, фото 1 Макарони з підливою 45 4 3 з 5 - детальніше -
Грецький салат з беконом - покроковий рецепт, фото 1 Грецький салат з беконом 45 4 3 з 5 - детальніше -
Плюшка цукрова - покроковий рецепт, фото 1 Плюшка цукрова 60 3 3 з 5 - детальніше -
Фаршировані мушлі - покроковий рецепт, фото 1 Фаршировані мушлі 60 3 3 з 5 - детальніше -