Укр
Рус
Мясо Другі страви Европейская кухня

Печеня по - домашньому

( 5.0000 5 59 9 оцінок)

654 - переглядів
55 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Печеня по - домашньому - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Европейская кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Щоб печеню вийшла просто чудовою, є невеликий секрет. Потрібно як слід замаринувати м'ясо, а картоплю добре приправити і просмажити.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Печеня по - домашньому" (на 100 грам)

  • Білки9.2 гр.
  • Жири13.8 гр.
  • Вуглеводи7.3 гр.
  • Калорії197 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Почніть приготування печені по - домашньому з підготовки маринаду для м'яса. Для цього ви можете використовувати мірний стакан. Налийте в нього вказану в рецепті кількість вина. Вино можна використовувати будь-яке, але бажано, щоб воно було червоне. Додайте оливкову олію і оцет.

Крок - 1
02

Візьміть головку часнику і розділіть на зубчики. Очистіть їх від лушпиння. Пропустіть часник через чеснокодавку або натріть на дрібній тертці. Киньте подрібнений часник до маринаду, перемішайте з допомогою ложки.

Крок - 2
03

Кінцевий смак страви залежить від якості продуктів, які ви використовуєте. Тому виберіть хороший шматочок свинини. Ретельно помийте під проточною водою і промокніть паперовим рушником. Гострим ножем на кухонній дошці наріжте великими шматками.

Крок - 3
04

Дістаньте деко або велику сковороду, розкладіть м'ясо. Посоліть і поперчіть чорним меленим перцем за смаком, посипте цукром і добре натріть кожен шматочок.

Крок - 4
05

Залийте свинину приготовленим тільки що маринадом. Струсіть акуратно деко, щоб маринад рівномірно розподілився між усіма шматочками м'яса. Накрийте кришкою або харчовою плівкою і поставте на пару годин в холодильник.

Крок - 5
06

По закінченню цього періоду, дістаньте з холодильника деко з замаринованим м'ясом. Накрийте його фольгою і відправте в розігріту до 180 градусів духовку. Запікайте протягом приблизно півтори години.

Крок - 6
07

Поки готується м'ясо, підготуйте картоплю. Помийте, очистіть його від шкірки і знову сполосніть під краном. Наріжте картоплю часточками і складіть в глибоку миску. Посоліть і поперчіть чорним меленим перцем за смаком, ретельно все перемішайте. Дістаньте з духовки деко з запеченим м'ясом, зніміть фольгу і викладіть зверху часточки картоплі, рівномірно розподіливши їх по периметру.

Крок - 7
08

Додайте трохи гарячої води і знову відправте лист з картоплею і м'ясом в духовку. Готуйте при температурі 180 градусів, поки картопля не стане м'якою. Подавайте страву в гарячому вигляді. Смачного!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Рис з овочами та куркою - покроковий рецепт, фото 1 Рис з овочами та куркою 50 4 2 з 5 - детальніше -
Стейк з сьомги на сковороді - покроковий рецепт, фото 1 Стейк з сьомги на сковороді 35 1 2 з 5 - детальніше -
Панакота в бокалі - покроковий рецепт, фото 1 Панакота в бокалі 40 2 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Торт з печива з бананами "Марія" - покроковий рецепт, фото 1 Торт з печива з бананами "Марія" 65 6 4 з 5 - детальніше -
Нагетси з червоної риби - покроковий рецепт, фото 1 Нагетси з червоної риби 60 3 3 з 5 - детальніше -
Котлети з кабачків і картоплі - покроковий рецепт, фото 1 Котлети з кабачків і картоплі 45 4 3 з 5 - детальніше -
Сирний соус асорті - покроковий рецепт, фото 1 Сирний соус асорті 30 1 2 з 5 - детальніше -
?>