Укр
Рус
Картопля Другі страви Російська кухня

Печеня із яловичини з картоплею

( 4.8125 4 516 16 оцінок)

2618 - переглядів
75 хвилин порцій - 6 складність - 3 з 5
Печеня із яловичини з картоплею - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Ситний, а головне не трудомісткий обід. Подавайте зі свіжими овочами або соліннями і порадуйте себе і близьких.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Печеня із яловичини з картоплею" (на 100 грам)

  • Білки5.2 гр.
  • Жири4.2 гр.
  • Вуглеводи5 гр.
  • Калорії86 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Отже, почнемо приготування цієї всіма улюбленої страви. Спочатку підготуйте всі необхідні інгредієнти. Виберіть шматок свіжої яловичини, промийте її холодною водою, промокніть паперовим рушником і на обробній дошці наріжте невеликими шматками.

Крок - 1
02

Далі очистіть від шкірки і подрібніть на дрібні квадрати середнього розміру картоплю. Так само позбавте від шкірки і наріжте кільцями моркву і ріпчасту цибулю. Дрібно наріжте попередньо вимиту селеру. Складіть всі інгредієнти в одну миску.

Крок - 2
03

Помістіть на плиту глибоку каструлю, в якій і буде готуватися печеня, налийте в неї рослинне масло і закиньте нарізану яловичину. Присоліть, приперчіть чорним меленим перцем і обсмажуйте, постійно помішуючи, поки в м'ясі не зникне почервоніння і утвориться легка кірка.

Крок - 3
04

Тепер витягніть обсмажене м'ясо на тарілку і відставте на час в сторону, а в цю ж каструлю налийте по необхідності рослинне масло і закиньте нарізані раніше овочі. Рясно посоліть все, приперчіть чорним меленим перцем і постійно помішуючи, обсмажуйте овочі близько 10 хвилин.

Крок - 4
05

Далі посипте вміст каструлі борошном і добре все перемішайте. Потім залийте все червоним вином, додайте томатну пасту і трохи приушкуйте, постійно помішуючи.

Крок - 5
06

Тепер залийте в каструлю раніше підготовлений бульйон так, щоб повністю покрити всі інгредієнти, що знаходяться в ній. Перемішайте і додайте приправи і лавровий лист.

Крок - 6
07

Закиньте в каструлю до овочів раніше підсмажену яловичину і, накривши кришкою, залиште страву тушкуватись приблизно на 40 хвилин.

Крок - 7
08

По закінченню цього часу відкрийте кришку і закиньте в каструлю консервований зелений горошок. Ретельно все перемішайте і залиште згасити ще близько 10 хвилин.

Крок - 8
09

Готову Печеню із яловичини з картоплею розкладіть по тарілках і дивуйте своїх близьких.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Карась у тархуновом соусі - покроковий рецепт, фото 1 Карась у тархуновом соусі 30 3 3 з 5 - детальніше -
Пиріг з цибулею і сиром - покроковий рецепт, фото 1 Пиріг з цибулею і сиром 50 4 3 з 5 - детальніше -
Ягідний мус - покроковий рецепт, фото 1 Ягідний мус 20 1 2 з 5 - детальніше -