Укр
Рус
Паштети Закуски Австралійська кухня

Пате з кролика

( 5.0000 5 56 6 оцінок)

677 - переглядів
120 хвилин порцій - 1 складність - 3 з 5
Пате з кролика - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Австралійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Представляємо рецепт пате з кролика - тільки з м'яса, без додавання овочів. Добре витриманий пате, має приємний смак і консистенцію, він щільний і в той же час злегка жирний, як і має бути паштет. Дуже просто і ефект гарантований.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Пате з кролика" (на 100 грам)

  • Білки16.4 гр.
  • Жири13.7 гр.
  • Вуглеводи4.2 гр.
  • Калорії211 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Ретельно вимийте в холодній воді кролика. Потім поріжте його на більш зручні шматки і покладіть у велику каструлю, додайте трохи свинини. Залийте водою м'ясо так, щоб повністю покрити всі шматки.

Крок - 1
02

Додайте в каструлю з м'ясом зелень (в пучку чебрець і майоран, або ж на свій смак), доведіть все до кипіння, зменшіть вогонь і варіть вміст, поки він не стане м'яким, близько 1 години. Посоліть вміст каструлі і поперчіть чорним меленим перцем в середині приготування, потім вийміть все відварене м'ясо і остудіть.

Крок - 2
03

До залишеного киплячого бульйону покладіть заздалегідь підготовлену телячу або курячу печінку, варіть приблизно 10 хвилин, потім вийміть і остудіть до кімнатної температури.

Крок - 3
04

У невелику миску покладіть булочки. Залийте м'ясним бульйоном з каструлі булочки і відставте приблизно на 10 хвилин, щоб вони максимально розм'якшилися.

Крок - 4
05

Далі за допомогою м'ясорубки подрібніть раніше відварене м'ясо, печінку і вимочені булки кілька разів, перший раз на крупній насадці, другий раз на найдрібнішій. Надішліть утворену м'ясну масу в глибоку миску.

Крок - 5
06

На сковороді розігрійте вершкове масло, засипте в нього заздалегідь очищену від лушпиння та дрібно нарізану ріпчасту цибулю, і подрібнений часник. Обсмажуйте кілька хвилин, помішуючи, потім додайте в сковорідку нарізані гриби і обсмажте ще близько 7 хвилин.

Крок - 6
07

Потім перекладіть обсмажений вміст сковороди до м'ясної маси в миску. Додайте в миску подрібнену зелень, курячі яйця, приправте все сіллю і чорним меленим перцем і ретельно вимісіть до об'єднання всіх продуктів.

Крок - 7
08

На дно змащеної форми викладіть заздалегідь тонко нарізані скибочки бекону, потім покладіть м'ясну начинку, знову накрийте беконом і прикрасьте зеленню. Накрийте форму алюмінієвою фольгою, перекладіть в деко з гарячою водою і поставте в духовку, розігріту до 180 градусів. Випікайте вміст форми протягом 1,5 годин, за 20 хвилин до закінчення запікання зніміть фольгу. Пате з кролика стане в нагоді вам, як чудова м'ясна, святкова страва.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Спагеті зі шпинатом - покроковий рецепт, фото 1 Спагеті зі шпинатом 20 5 2 з 5 - детальніше -
Ватрушка з сиром - покроковий рецепт, фото 1 Ватрушка з сиром 120 4 3 з 5 - детальніше -
Ковбаски з печива - покроковий рецепт, фото 1 Ковбаски з печива 60 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Рататуй з баклажанів - покроковий рецепт, фото 1 Рататуй з баклажанів 70 6 3 з 5 - детальніше -
Шашлик на вині - покроковий рецепт, фото 1 Шашлик на вині 60 6 3 з 5 - детальніше -
Халва домашня - покроковий рецепт, фото 1 Халва домашня 50 3 3 з 5 - детальніше -
Томатний соус до м’яса - покроковий рецепт, фото 1 Томатний соус до м’яса 40 1 3 з 5 - детальніше -