Укр
Рус
Мясо Закуски Єврейська кухня

Пастрома з курячих грудок з травами

( 5.0000 5 513 13 оцінок)

1504 - переглядів
120 хвилин порцій - 6 складність - 3 з 5
Пастрома з курячих грудок з травами - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Єврейська кухня

Рецепти до свят: День народження

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Дуже ніжна, соковита пастрома з ароматними травами, приготована власноруч - виглядає апетитно, тому ви можете сміливо подавати її на святковий стіл.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Пастрома з курячих грудок з травами" (на 100 грам)

  • Білки21.2 гр.
  • Жири2.7 гр.
  • Вуглеводи1 гр.
  • Калорії124 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Давайте спочатку приготуємо трав'яну ароматну суміш, яку ви будете використовувати для приготування пастроми з курячих грудок. У чашу блендера покладіть лавровий лист, сіль, чорний перець горошком, свіже листя шавлії, часник (попередньо очищений), пластівці червоного перцю чилі. На високій швидкості перетріть всі спеції в грубу пасту. Час від часу відкриваючи чашу блендера і зіскрібаючи з його стінок, не перемелені спеції.

Крок - 1
02

Тепер приступимо до курячих грудок. Купуйте грудки обов'язково з шкірою. Обмийте їх під проточною водою, обсушіть паперовим рушником. Акуратно зніміть шкіру, бажано щоб вона не порвалася. Курячі філейні частини зріжте дуже гострим ножем з кістки. Шкіру з грудки покладіть на робочу поверхню і максимально розтягніть і розрівняйте.

Крок - 2
03

Викладіть одну частину грудки на шкіру. Більш товсту її частину підріжте ножем, але не зрізав ті повністю. Зробіть як би кишеню і розгорніть його. Викладіть поруч другу частину м'яса і повторіть процедуру. Куряче м'ясо повинно повністю покрити шкіру. Гострим ножем зробіть ромбовидні надрізи по всій поверхні м'яса.

Крок - 3
04

Натріть частиною спецій і трав, перемелених в блендері, стежте за тим, щоб вони потрапили в усі розрізи. Поверніть м'ясний рулет, так, щоб він був покритий шкірою. Наріжте кулінарну нитку (шпагат) відповідної довжини, щоб зручно було пов'язати рулет. Розкладіть нитки на столі з інтервалом, приблизно в 1-1,5 сантиметра. На нитки покладіть рулет і зв'яжіть.

Крок - 4
05

Помістіть рулет в пакет, щільно зв'язавши, щоб всередину не могла потрапити вода під час варіння. Помістіть упакований рулет в спеціальний контейнер для варіння і готуйте приблизно 1,5 години. Якщо у вас такого немає, можете покласти рулет у велику каструлю з водою і готувати на плиті.

Крок - 5
06

Після закінчення часу вийміть пакет з рулетом з води, розріжте пакет і викладіть пастрому на паперовий рушник, промокніть зайву вологу.

Крок - 6
07

Потім поставте на плиту глибоку сковорідку, налийте олію і розігрійте на середньому вогні. Викладіть пастрому на сковороду і обсмажте з усіх боків до золотистої скоринки. Зніміть підсмажений рулет зі сковороди і покладіть на паперовий рушник.

Крок - 7
08

За допомогою ножа або кухонних ножиць зніміть нитки. Готову рум'яну, соковиту пастрому з курячих грудок з травами нарізайте слайсами і подавайте з зеленню, свіжим салатом або в якості закуски. Смачного.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Картопляні крокети з грибами - покроковий рецепт, фото 1 Картопляні крокети з грибами 40 4 3 з 5 - детальніше -
Куряче філе в вершках - покроковий рецепт, фото 1 Куряче філе в вершках 65 3 3 з 5 - детальніше -
Варення з яблук п’ятихвилинка - покроковий рецепт, фото 1 Варення з яблук п’ятихвилинка 20 1 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Панкейкі - покроковий рецепт, фото 1 Панкейкі 30 4 2 з 5 - детальніше -
Салат з червоної риби шарами - покроковий рецепт, фото 1 Салат з червоної риби шарами 60 5 3 з 5 - детальніше -
Хумус з червоного перцю - покроковий рецепт, фото 1 Хумус з червоного перцю 35 1 2 з 5 - детальніше -