Укр
Рус
Мясо Закуски Російська кухня

Пастрома з індички

( 4.9524 4 521 21 оцінка)

2083 - переглядів
50 хвилин порцій - 2 складність - 3 з 5
Пастрома з індички - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Рецепти до свят: День народження, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Порада для тих, хто любить бутерброди і сендвічі. Уявіть собі, класичний інгредієнт бутербродів ковбасу можна замінити смачною і більш корисною пастромою з індички. Ця закуска не тільки є прекрасним доповненням улюблених сендвічів, а й ідеальною м'ясною нарізкою до свята. Ця смачна дієтичне страва готується не дуже швидко, але абсолютно не складно. Рецепт пастроми не тільки простий у приготуванні, але і максимально корисний.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Пастрома з індички" (на 100 грам)

  • Білки8.9 гр.
  • Жири11.8 гр.
  • Вуглеводи5.8 гр.
  • Калорії172 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Ну а тепер давайте займемося безпосередньо самою стравою. Беремо шматки індичої грудки, добре промиваємо водою і умочуємо паперовим рушником. Викладаємо їх на тарілку і гострим ножем робимо надрізи з боку жирової шкурки. Спочатку ріжемо по діагоналі, потім уздовж, щоб в кінцевому підсумку вийшли свого роду ромбики.

Крок - 1
02

Важливим етапом рецепта є приготування маринаду для м'яса. У глибоку ємність вливаємо оливкову олію, додаємо чорний перець і мелений коріандр. Потім засипаємо сіль і кидаємо копчену паприку.

Крок - 2
03

Ще всипаємо суху гірчицю і додаємо кайенский перець. Збиваємо всі інгредієнти вінчиком в однорідну суміш. При необхідності, можна ще додати трохи оливкового масла, щоб суміш була в'язкою.

Крок - 3
04

Тепер індиче грудку вмочаємо в приготовані прянощі з обох сторін, щоб м'ясо досить добре покрилося сумішшю спецій. Після цього накриваємо посудину з м'ясом харчовою плівкою і поміщаємо в холодильник на 8 годин, а ще краще на 12.

Крок - 4
05

Коли м'ясо досить за цей час промаринуется, викладаємо його на серветку, щоб перед тим, як обсмажувати, трохи позбутися надлишків спецій. Потім перекладаємо на тарілку. Посипаємо трохи сіллю, потім грудки перевертаємо і знову присолюємо.

Крок - 5
06

Ставимо на середній вогонь сковорідку з рослинним маслом і викладаємо в неї м'ясо шкіркою вниз, обсмажуємо близько 6 хвилин, до хрусткої скоринки. Потім грудки перевертаємо і обсмажуємо ще приблизно 5 хвилин, трохи зменшивши вогонь.

Крок - 6
07

Готове м'ясо перекладаємо на тарілку, а залишивсшийся в сковорідці індичий жир проціджуємо через дрібне сито.

Крок - 7
08

Ще нам потрібно приготувати соус. Для цього з'єднуємо оливкову олію і оцет, додаємо діжонську гірчицю і сіль з перцем, перемішуємо до утворення вершкового соусу.

Крок - 8
09

У глибоку миску викладаємо дрібно нашатковану капусту і салат, поливаємо приготованим соусом і перемішуємо.

Крок - 9
10

У сковорідку вливаємо проціджений жир і викладаємо скибочки хліба. Обсмажуємо буквально хвилину, потім перевертаємо і ще підсмажуємо.

Крок - 10
11

Потім кожну скибочку хліба посипаємо натертим сиром, перевертаємо і підсмажуємо приблизно півхвилини, поки сир розтане і просмажиться.

Крок - 11
12

Обсмажену, соковиту пастрому з індички нарізаємо скибочками і викладаємо на підсмажений шматок хліба.

Крок - 12
13

У тарілку кладемо салат з капусти, поряд укладаємо пастрому і подаємо цю смакоту до столу.

Крок - 13

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Котлети з кабачків і картоплі - покроковий рецепт, фото 1 Котлети з кабачків і картоплі 45 4 3 з 5 - детальніше -
Вершковий суп з сьомгою - покроковий рецепт, фото 1 Вершковий суп з сьомгою 50 3 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Брокколі в мультиварці - покроковий рецепт, фото 1 Брокколі в мультиварці 50 3 2 з 5 - детальніше -
Курка з ананасом по-китайськи - покроковий рецепт, фото 1 Курка з ананасом по-китайськи 50 2 3 з 5 - детальніше -
Філе тріски в клярі - покроковий рецепт, фото 1 Філе тріски в клярі 55 2 2 з 5 - детальніше -