Укр
Рус
Мясо Закуски Єврейська кухня

Пастрома з індички в мультиварці

( 4.8333 4 512 12 оцінок)

1701 - переглядів
50 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Пастрома з індички в мультиварці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Єврейська кухня

Рецепти до свят: День народження, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В мультиварці

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Одне з найпростіших, але дуже вдалих м'ясних страв - пастрома - має велику популярність по всьому світу. Любов кулінарів і гурманів ця страва завоювала завдяки нескладному способу приготування, а в результаті неповторному смаку м'яса. Пастрома - це не тільки прекрасна альтернатива звичайної м'ясної нарізки на святковому столі, але і справжній м'ясний делікатес. Для приготування пастроми можна використовувати різні види м'яса. В даному рецепті це індичатина. М'ясо індички м'яке, соковите і дієтичне. Але ми пропонуємо ще більш вдалий варіант - пастроми з індички в мультиварці.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Пастрома з індички в мультиварці" (на 100 грам)

  • Білки13.9 гр.
  • Жири0 гр.
  • Вуглеводи0.8 гр.
  • Калорії67 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Пастрома з індички в мультиварці нічим не гірше традиційної, і цілком має право стояти в одному ряду з іншими варіантами пастроми. Пастрома готується зовсім нескладно, а за допомогою мультиварки цей процес і зовсім не вимагає особливих зусиль. Для пастроми з індички в мультиварці нам знадобиться м'ясний бульйон, який попередньо потрібно зварити. Але також можна просто купити в будь-якому супермаркеті пару пакетиків сухого м'ясного бульйону і просто залити їх чашкою гарячої води і розмішати. Саме цей варіант рекомендуємо вам використовувати.

Крок - 1
02

Після цього філе індички, а саме грудку миємо під водою і викладаємо в чашу мультиварки. Потім заливаємо її м'ясним бульйоном.

Крок - 2
03

Тепер в одну ємність висипаємо спеції: часниковий порошок і цибульний порошок, сушену петрушку, базилік і орегано, а також сіль і перець. Всі ці інгредієнти перемішуємо між собою і добре посипаємо цією сумішшю наше м'ясо.

Крок - 3
04

Після цього закриваємо кришкою, вибираємо програму «Тушкування», на таймері встановлюємо час приблизно 3-4 години і натискаємо кнопку старту. Подальшу турботу надамо мультиварці, оскільки вона для цього і призначена. Самі тим часом можемо сміливо зайнятися своїми справами або іншими приготуваннями на кухні.

Крок - 4
05

Після сигналу про закінчення програми залишимо нашу пастрому постояти під закритою кришкою ще на кілька хвилин настоятися. Потім дістаємо м'ясо з мультиварки і нарізаємо цю дуже смачну страву на скибочки, щоб швидше насолодитися неймовірним смаком найніжнішого м'яса. Пастрома з індички в мультиварці виходить особливо ніжною і соковитою. Дуже добре виглядає з будь-яким гарніром. Та й просто шматочок цього м'ясного делікатесу здатний подарувати купу насолоди.

Крок - 5

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Випадкові рецепти

Шніцель - покроковий рецепт, фото 1 Шніцель 50 3 3 з 5 - детальніше -
Яєчня з ковбасою - покроковий рецепт, фото 1 Яєчня з ковбасою 40 2 3 з 5 - детальніше -
Смачний оселедець з цибулею - покроковий рецепт, фото 1 Смачний оселедець з цибулею 30 1 2 з 5 - детальніше -