Укр
Рус
Мясо Закуски Російська кухня

Пастрома з індички в духовці

( 4.8824 4 517 17 оцінок)

2025 - переглядів
50 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Пастрома з індички в духовці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Рецепти до свят: День народження, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Останнім часом все частіше ми намагаємося замінити на святковому столі тарілки зі звичайною ковбасною нарізкою на делікатеси, приготовані на власній кухні. Так що, якщо у вас наближається святкове застілля, покваптеся і спробуйте приготувати за нашим рецептом пастрому з індички. Можете не сумніватися, вона стане ідеальною стравою на вашому столі. Готується ця закуска нескладно, а результат буде чудовим. М'ясо індички саме по собі має ніжний смак, і є дуже цінним продуктом, тому не відкладаючи, спробуємо приготувати пастрому з індички в духовці.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Пастрома з індички в духовці" (на 100 грам)

  • Білки7.1 гр.
  • Жири0.1 гр.
  • Вуглеводи5.6 гр.
  • Калорії56 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Процес приготування цієї закуски відбувається в два етапи і перший з них - це маринування м'яса. Ось з нього ми і почнемо. Візьмемо грудки індички з шкіркою, обполіскуємо водою і викладаємо в лоток.

Крок - 1
02

У каструлю засипаємо коричневий цукор і велику сіль. Додаємо в каструлю горошини чорного перцю і насіння гірчиці.

Крок - 2
03

Зубчики часнику очищаємо від лушпиння, розрізаємо навпіл і додаємо в каструлю до решти інгредієнтів.

Крок - 3
04

Ще додаємо ягоди ялівцю і кладемо лавровий лист.

Крок - 4
05

Після цього заливаємо все холодною водою і поміщаємо каструлю на плиту, щоб приготувати маринад. Доводимо вміст каструлі до кипіння і кип'ятимо до повного розчинення солі та цукру.

Крок - 5
06

Потім каструлю з приготованим маринадом відставляємо з плити і охолоджуємо. Складаємо індичі грудки в пластиковий контейнер і заливаємо охолодженим маринадом.

Крок - 6
07

Накриваємо контейнер кришкою і поміщаємо в холодильник. Залишаємо м'ясо маринуватися протягом 48 годин. Після закінчення цього часу дістаємо контейнер з індичкою з холодильника і приступаємо до підготовки приправ. У глибоку миску засипаємо мелену паприку і додаємо коріандр.

Крок - 7
08

Потім додаємо сушений часник, а також цибулевий порошок.

Крок - 8
09

Тепер ще досипаємо дві столові ложки сушеного чебрецю і добре перемішуємо. Грудки індички виймаємо з контейнера і викладаємо в металевий лоток.

Крок - 9
10

За допомогою паперових серветок просушуємо м'ясо від розсолу. Тепер посипаємо грудки приготовленою сумішшю спецій з обох сторін і добре натираємо.

Крок - 10
11

Розміщуємо приправлене м'ясо в деко з решіткою шкіркою вниз. Закриваємо деко кришкою і відправляємо в духовку, розігріту до 120 градусів.

Крок - 11
12

Запікаємо індичку протягом чверті години, потім духовку вимикаємо і залишаємо в теплі ще приблизно на півтори години. При цьому м'ясо збереже велику кількість соку і пастрома з індички в духовці вийде дуже ароматною і з делікатним смаком.

Крок - 12
13

Готову пастраму нарізаємо тонкими скибочками і можна подавати до столу. Дуже добре поєднується з чорним хлібом, а також маринованими огірочками, помідорами і ще гірчицею. Пастрома з індички обов'язково стане прекрасною закускою на вашому святі.

Крок - 13

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Юшка з консерви - покроковий рецепт, фото 1 Юшка з консерви 60 5 3 з 5 - детальніше -
Домашній сир з козячого молока - покроковий рецепт, фото 1 Домашній сир з козячого молока 25 1 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Холодник простий рецепт - покроковий рецепт, фото 1 Холодник простий рецепт 45 6 3 з 5 - детальніше -
Медовий торт Чудо - покроковий рецепт, фото 1 Медовий торт Чудо 115 4 3 з 5 - детальніше -
Нут з баклажаном - покроковий рецепт, фото 1 Нут з баклажаном 65 3 3 з 5 - детальніше -
Овочеве рагу вегетаріанське - покроковий рецепт, фото 1 Овочеве рагу вегетаріанське 50 4 3 з 5 - детальніше -