Укр
Рус
Пастила Десерти Українська кухня

Пастила для сироїдів

( 4.8824 4 534 34 оцінки)

3128 - переглядів
360 хвилин порцій - 2 складність - 2 з 5
Пастила для сироїдів - покроковий рецепт, фото 1

опис

Пастила з полуничним фруктом - це весела і корисна закуска, яка забезпечує дітей необхідними поживними вітамінами в невеликому смішному рулетику, який вони полюблять. Ця пастила для сироїдів ідеально підходить, в якості закуски на ходу або як доповнення до будь-якого ланчу, ви не повірите, як легко це зробити.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Пастила для сироїдів" (на 100 грам)

  • Білки0 гр.
  • Жири0 гр.
  • Вуглеводи10.4 гр.
  • Калорії54 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Ви можете приготувати цю страву легко в сезон, в той час, коли багато свіжих фруктів. Додайте трохи меду, щоб було більше натуральної солодощі, і у вас буде відмінна закуска з фруктами, яку діти зможуть взяти в школу або поглинати вдома. Пастилою легко перекусити, коли ви знаходитесь в дорозі, або для додаткового особливого лакомства. Навіщо давати своїм дітям штучну фруктову солодкість з великою кількістю цукру і штучних барвників. Отже, ретельно помийте свіжу полуницю, відокремте від стебла і помістіть в чашу блендера.

Крок - 1
02

Розігрійте духовку до 60 - 70 градусів. Застеліть великий деко пергаментним папером. Налийте рідкий мед в блендер з раніше підготовленою полуницею і ретельно збийте до пюре (однорідної більш рідкої маси). Якщо ви використовуєте соковиті, свіжі і солодкі фрукти, в сезон вам не знадобиться багато меду. Збивання суміші займає небагато часу, а духовка робить все інше.

Крок - 2
03

Вилийте утворену ягідну суміш на деко з папером розміром приблизно (21 см х 31 см). Якщо ви хочете видалити насіння ягоди, процідіть їх через сито або протріть через марлеву тканину (набагато швидше). Нанесіть ягідну суміш шпателем на пергамент тонким рівним шаром.

Крок - 3
04

Надішліть деко в попередньо розігріту духовку до 70 градусів і випікайте протягом 5-6 годин, поки утворена фруктова кірка просто не відшарується від пергаменту. Залиште приготований фруктовий корж на деку, щоб повністю охолонути протягом 4 годин або на всю ніч.

Крок - 4
05

Після того, як фруктова кірка запечеться і охолоне, ви можете використовувати кухонні ножиці, щоб розрізати її на довгі стрічки. Потім просто скрутіть кожну стрічку в рулетик. Ця страва завжди виглядає чудово в спеціальних коробках для сніданку, і діти так раді бачити улюблену закуску. Пастила для сироїдів підійде навіть дітям, тому що вона зроблена зі свіжих, справжніх інгредієнтів.

Крок - 5

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Гороховий суп з ковбасою - покроковий рецепт, фото 1 Гороховий суп з ковбасою 30 4 3 з 5 - детальніше -
Паста песто - покроковий рецепт, фото 1 Паста песто 40 4 3 з 5 - детальніше -