Пастила з полуничним фруктом - це весела і корисна закуска, яка забезпечує дітей необхідними поживними вітамінами в невеликому смішному рулетику, який вони полюблять. Ця пастила для сироїдів ідеально підходить, в якості закуски на ходу або як доповнення до будь-якого ланчу, ви не повірите, як легко це зробити.
Ви можете приготувати цю страву легко в сезон, в той час, коли багато свіжих фруктів. Додайте трохи меду, щоб було більше натуральної солодощі, і у вас буде відмінна закуска з фруктами, яку діти зможуть взяти в школу або поглинати вдома. Пастилою легко перекусити, коли ви знаходитесь в дорозі, або для додаткового особливого лакомства. Навіщо давати своїм дітям штучну фруктову солодкість з великою кількістю цукру і штучних барвників. Отже, ретельно помийте свіжу полуницю, відокремте від стебла і помістіть в чашу блендера.
Розігрійте духовку до 60 - 70 градусів. Застеліть великий деко пергаментним папером. Налийте рідкий мед в блендер з раніше підготовленою полуницею і ретельно збийте до пюре (однорідної більш рідкої маси). Якщо ви використовуєте соковиті, свіжі і солодкі фрукти, в сезон вам не знадобиться багато меду. Збивання суміші займає небагато часу, а духовка робить все інше.
Вилийте утворену ягідну суміш на деко з папером розміром приблизно (21 см х 31 см). Якщо ви хочете видалити насіння ягоди, процідіть їх через сито або протріть через марлеву тканину (набагато швидше). Нанесіть ягідну суміш шпателем на пергамент тонким рівним шаром.
Надішліть деко в попередньо розігріту духовку до 70 градусів і випікайте протягом 5-6 годин, поки утворена фруктова кірка просто не відшарується від пергаменту. Залиште приготований фруктовий корж на деку, щоб повністю охолонути протягом 4 годин або на всю ніч.
Після того, як фруктова кірка запечеться і охолоне, ви можете використовувати кухонні ножиці, щоб розрізати її на довгі стрічки. Потім просто скрутіть кожну стрічку в рулетик. Ця страва завжди виглядає чудово в спеціальних коробках для сніданку, і діти так раді бачити улюблену закуску. Пастила для сироїдів підійде навіть дітям, тому що вона зроблена зі свіжих, справжніх інгредієнтів.
Випадкові рецепти