Укр
Рус
Паштети Закуски Українська кухня

Паштет з сала

( 4.8182 4 511 11 оцінок)

2120 - переглядів
40 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Паштет з сала - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Збивати

опис

Смачна і оригінальна закуска для всіх любителів сала. Така страва ідеально підходить для швидких перекусів, або в якості доповнення до борщу і інших перших страв.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Паштет з сала" (на 100 грам)

  • Білки2.2 гр.
  • Жири74 гр.
  • Вуглеводи2.3 гр.
  • Калорії674 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Сало вимийте під проточною водою, обсушіть паперовими рушниками і видаліть шкірку. Для приготування паштету можна використовувати не тільки великі сальні вирізки, а й обрізки, що залишилися після приготування різних страв.

Крок - 1
02

Наріжте попередньо просолене сало невеликими шматочками і відправте в чашу стаціонарного блендера. Можна використовувати і свіжий продукт, в такому випадку перед подрібненням в чашу блендера додайте сіль.

Крок - 2
03

Перець чилі наріжте кільцями, видаліть плодоніжки і всипте до сала. Сюди ж додайте сіль, чорний мелений перець і пластівці солодкого перцю.

Крок - 3
04

Кріп ретельно вимийте і висушіть. Відокремте листя від стеблинок і всипте в чашу до решти інгредієнтів.

Крок - 4
05

Сюди ж додайте очищений від лушпиння часник. Щільно закрийте кришку на блендері і переміксуйте вміст до однорідного стану.

Крок - 5
06

Перекладіть паштет в банку або іншу ємність з щільно закриваючоюсь кришкою і поставте в холодильник до подачі на стіл, мінімум на 1 годину.

Крок - 6
07

Для подачі паштету з сала, приготуйте грінки. Наріжте житній або інший хліб скибочками завтовшки 7-8 мм. Можна використовувати будь-який хліб на ваш смак. Змастіть невеликою кількістю вершкового масла і викладіть на розігріту сковороду. Обсмажте на середньому вогні протягом 2-3 хвилин до появи скоринки.

Крок - 7
08

Намажте паштет на грінки. За смаком, можна притрусити дрібно нарізаною зеленою цибулею. Готові бутерброди подавайте на стіл. Приємного вам апетиту!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Омлет з молоком на сковороді - покроковий рецепт, фото 1 Омлет з молоком на сковороді 20 4 2 з 5 - детальніше -
Мідії у вершках під капелюшком - покроковий рецепт, фото 1 Мідії у вершках під капелюшком 40 2 3 з 5 - детальніше -
Бублики з маковою начинкою - покроковий рецепт, фото 1 Бублики з маковою начинкою 180 4 3 з 5 - детальніше -
Салат з печінкою тріски - покроковий рецепт, фото 1 Салат з печінкою тріски 50 3 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Домашній коньяк з самогону - покроковий рецепт, фото 1 Домашній коньяк з самогону 15 1 3 з 5 - детальніше -
Грибний суп - покроковий рецепт, фото 1 Грибний суп 50 5 3 з 5 - детальніше -
Сухофрукти з медои і горіхами - покроковий рецепт, фото 1 Сухофрукти з медои і горіхами 50 1 3 з 5 - детальніше -
Батон з начинкою - покроковий рецепт, фото 1 Батон з начинкою 45 3 2 з 5 - детальніше -