Укр
Рус
thermomix thermomix

Паста

( 4.0000 4 4 2 оцінки)
30 хвилин порцій - 4 складність - 2 з 5
Паста - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Актуальні рецепти: Весна, Зима, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Традиційно «паста» це так звані макаронні вироби. Страва  в поєднанні з овочами, сиром і мускатним  горіхом має смак незвичайний.

Інгредієнти

Вершки 20 %100 мл.
Горіх мускатний 1/2 ч.л
Оливкова олія2 ст.л
Зелень250 г.
Кабачок1 шт.
Шинка100 г.
Молоко100 мл.
Сирок плавлений200 г.
Сир твердий100 г.
Перець чорний мелений за смаком
Сіль за смаком
сік лимонний2 ст.л
01

Нарізати кабачки, шинку тонкими смужками. Натерти на тертушці твердий сир.

Крок - 1
02

Кабачки обсмажити на сковороді протягом 5 хвилин. На плиті розігріти, але не кип'ятити молоко з вершками, а потім додаємо плавлений сирок. Очікується поки він повністю не розплавиться і додається твердий сир, щоб він теж розчинився.

Крок - 2
03

Заправляється все це мускатним горіхом, солиться, перчить, додається лимонний сік і зелень. Отримана маса вливається в кабачки з шинкою, прогрівається, але не кип'ятиться.

Крок - 3
04

Окремо проварюється  паста аль-денте. Після цього вона виймається, заливається сирним соусом з шинкою і кабачками і подається.  

Крок - 4

Оцінити рецепт