Укр
Рус
Паста Другі страви Італійська кухня

Паста з вершками

( 4.9000 4 520 20 оцінок)

2689 - переглядів
45 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Паста з вершками - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Паста - одне з найбільш ситних, поживних і в той же час простих страв. Серед величезної кількості всіляких рецептів хочеться порекомендувати приготувати не просто пасту, а саме лінгвіні. Якщо вам вже приїлися макарони або локшина з підливою, не полінуйтеся вивчити наш рецепт і приготувати неймовірно смачну страву - паста з вершками, варіантів якої чимало. Така страва відмінно підійде для сімейної вечері, дуже ароматна, смачна, обов'язково сподобається вам і вашим близьким.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Паста з вершками" (на 100 грам)

  • Білки3.9 гр.
  • Жири8.4 гр.
  • Вуглеводи12 гр.
  • Калорії148 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Давайте підготуємо всі інгредієнти, необхідні для готування, а вже потім займемося безпосереднім приготуванням. Очистимо від лушпиння часник, обполоснемо холодною водою і наріжемо дрібними шматочками, саме ріжемо, а не подрібнюємо за допомогою часникодавки.

Крок - 1
02

Ще приготуємо сир пармезан, який натираємо на дрібну терку. Для того, щоб сир було легше терти, можна його помістити ненадовго в морозильну камеру.

Крок - 2
03

Тепер ставимо на плиту глибокий сотейник і вливаємо оливкову олію. Після того, як масло трохи розігріється, кидаємо в сотейник подрібнений часник і помішуючи, обсмажуємо до легкої рум'яності.

Крок - 3
04

Потім вливаємо туди курячий бульйон, приготований заздалегідь і додаємо молоко. Всі інгредієнти перемішуємо і засипаємо сіль.

Крок - 4
05

Після цього заправляємо чорним меленим перцем і кладемо брусочок вершкового масла.

Крок - 5
06

Все добре перемішавши, кладемо в сотейник спагетті лінгвіні, і акуратно за допомогою дерев'яної лопатки занурюємо в соус. Відварюємо спагетті в сотейнику, у вершковому соусі до повної готовності.

Крок - 6
07

Хочу зауважити, що коли паста буде готова, рідини в сотейнику практично не повинно бути. Відставляємо посуд з нашою стравою з вогню і викладаємо в сотейник натертий попередньо сир пармезан.

Крок - 7
08

Ще посипаємо спагетті подрібненою свіжою зеленню петрушки і добре перемішуємо. Паста з вершками практично готова і можна готуватися до подачі.

Крок - 8
09

Розкладаємо пасту по тарілках, трохи прикрашаємо зеленню петрушки і поспішаємо подати на дегустацію. Можете не сумніватися, ваші рідні будуть в захваті від смачної, ситної і ароматної страви, яка обов'язково стане традиційною у вашій родині.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

М’ясо по-французьки - покроковий рецепт, фото 1 М’ясо по-французьки 50 3 3 з 5 - детальніше -
Хліб в хлібопічці - покроковий рецепт, фото 1 Хліб в хлібопічці 170 1 2 з 5 - детальніше -
Олів’є - покроковий рецепт, фото 1 Олів’є 60 4 3 з 5 - детальніше -
Бефстроганов - покроковий рецепт, фото 1 Бефстроганов 45 2 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Ферганський плов - покроковий рецепт, фото 1 Ферганський плов 60 6 3 з 5 - детальніше -
Ванільний зефір - покроковий рецепт, фото 1 Ванільний зефір 50 3 3 з 5 - детальніше -
Профітролі закусочні - покроковий рецепт, фото 1 Профітролі закусочні 50 3 3 з 5 - детальніше -