Укр
Рус
Паста Другі страви Російська кухня

Паста з сиром і помідорами

( 4.8571 4 521 21 оцінка)

1808 - переглядів
40 хвилин порцій - 5 складність - 3 з 5
Паста з сиром і помідорами - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Крім звичних нам спагетті або макаронів з фаршем або сиром є дуже багато гідних рецептів апетитної страви - всім відомої пасти! Один з них, популярний рецепт, яким є паста з сиром і помідорами. Основна перевага цієї страви - простота і швидке приготування, ну і звісно відмінний смак.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Паста з сиром і помідорами" (на 100 грам)

  • Білки4.5 гр.
  • Жири6.8 гр.
  • Вуглеводи17.7 гр.
  • Калорії157 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку промийте під проточною водою невеликого розміру помідори черрі і трохи їх просушіть. Потім викладіть на обробну дошку і розріжте кожен на дві половинки. Тепер помістіть часточки черрі в миску і відставте на час в бік.

Крок - 1
02

А самі на цю ж дошку викладіть заздалегідь вимитий червоний перець чилі і гострим ножем наріжте (можна навіть з насінням) його тонкими кільцями.

Крок - 2
03

Далі помістіть глибоку каструлю на плиту, налийте в неї воду, присоліть і доведіть до кипіння. Потім засипте в окріп макарони і варіть, постійно помішуючи, до остаточного приготування, приблизно 15 хвилин. Після промийте через сито відварені макарони холодною водою і викладіть на сервірувалбну тарілку.

Крок - 3
04

Тепер відправте неглибоку сковорідку на плиту, налийте в неї оливкову олію і добре нагрійте. Потім закиньте в сковорідку заздалегідь очищену від лушпиння та дрібно нашатковану червону цибулю і видавлений через чеснокодавку часник. Обсмажуйте, постійно помішуючи, до розм'якшення лцибулі і появи насиченого аромату, близько 4 хвилин.

Крок - 4
05

Далі додайте в сковорідку раніше нарізаний червоний перець чилі і смажте, мішаючи ще кілька хвилин, до появи у цибулі золотистого відтінку.

Крок - 5
06

А потім залийте в сковорідку консервовані часточками помідори (можна використовувати свіжі нарізані томати), перемішайте, томіть близько хвилини, а потім практично відразу долийте в ємність високої жирності вершки і знову ретельно змішайте все.

Крок - 6
07

Далі засипте в сковорідку заздалегідь натертий на самій дрібній тертці сир пармезан, рясно все посоліть, приперчіь чорним меленим перцем, ще раз все перемішайте і томіть до легкого загустіння.

Крок - 7
08

Тепер покладіть в сковорідку до решти продуктів попередньо вимиті і просушені цілі листя шпинату і добре перемішайте.

Крок - 8
09

Далі укладіть раніше нарізані часточки черрі і, ще раз все ретельно перемішавши і протушкувавши ще близько 2 хвилин, зніміть сковорідку з вогню.

Крок - 9
10

Потім покладіть приготовлену суміш на раніше відварені макарони, посипте свіжим базиліком, приправте натертим пармезаном і подавайте готову пасту з сиром і помідорами на стіл.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Молочний суп з вермішеллю - покроковий рецепт, фото 1 Молочний суп з вермішеллю 15 4 1 з 5 - детальніше -
Овочеве асорті - покроковий рецепт, фото 1 Овочеве асорті 35 1 2 з 5 - детальніше -
Ханум - покроковий рецепт, фото 1 Ханум 120 5 4 з 5 - детальніше -
Консерви з оселедця - покроковий рецепт, фото 1 Консерви з оселедця 65 1 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Яловича печінка - покроковий рецепт, фото 1 Яловича печінка 30 4 2 з 5 - детальніше -
Олів’є - покроковий рецепт, фото 1 Олів’є 60 4 3 з 5 - детальніше -
Гарячій бутерброд - покроковий рецепт, фото 1 Гарячій бутерброд 45 1 3 з 5 - детальніше -
Бутерброди "Сонечка" - покроковий рецепт, фото 1 Бутерброди "Сонечка" 30 3 2 з 5 - детальніше -