Паста з соусом песто - ароматна і апетитна друга страва у вигляді спагетті з креветками в італійському стилі. Соус песто зараз використовується скрізь: у бутербродах, салату, заправках і т. д. Його ніжний смак і аромат базиліка прикрашають будь-яку страву. Особливості приготування смачної пасти з песто описані в рецепті.
Влийте в каструлю воду і поставте на вогонь. Зубчики часнику очистіть від лушпиння і наріжте тонкими слайсами.
Коли скипить вода в каструлі, всипте сіль за смаком і відправте туди спагетті. Варіть пасту відповідно до інструкції на упаковці до готовності, а потім відкиньте на друшляк і дайте стекти.
Розігрійте в сковороді оливкове масло, всипте нарізаний часник і, помішуючи, смажте до появи апетитного аромату.
Додайте очищені креветки і смажте, поки вони не стануть рожевими з обох сторін. У цей момент всипте за смаком мелений чорний перець.
Надішліть до креветок готові спагетті, влийте трохи води, в якій вони варилися, і перемішайте інгредієнти для рівномірного розподілу.
Вимкніть вогонь і заправте страву соусом песто. Перемішайте вміст сковороди до однорідності. Італійська паста з соусом песто і креветками готова. Викладіть її на тарілку сервіровки і подавайте до столу. Страва виходить легкою, соковитою, апетитною, з тонким ароматом базиліка і ніжним присмаком кедрових горіхів, які входять до складу соусу.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти