Укр
Рус
Паста Другі страви Українська кухня

Паста з сьомгою і зеленню

( 5.0000 5 58 8 оцінок)

1806 - переглядів
60 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Паста з сьомгою і зеленню - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня, Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Якщо у вас в холодильнику є шматочок сьомги і ви не придумаєте, що б такого приготувати, щоб влаштувати своїм близьким незвичайну і смачну вечерю, пропоную ситну страву - паста з сьомгою і зеленню. Хтось може зауважити, що сьомга не надто італійський продукт, але ось паста з цією рибою, та ще з зеленню, дійсно пікантна закуска, тому спробуйте використовувати наш рецепт і відмінно урізноманітнити своє меню. Готувати страву зовсім не складно, швидко, а смак обов'язково здивує ваших рідних.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Паста з сьомгою і зеленню" (на 100 грам)

  • Білки10.7 гр.
  • Жири8 гр.
  • Вуглеводи31.9 гр.
  • Калорії249 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Підготовкою складових для нашої страви ми будемо займатися окремо, тому давайте почнемо з пасти. Насамперед відправляємо на плиту каструлю з водою, трохи підсолюємо, доводимо до кипіння і викладаємо спагетті. Поступово занурюємо їх повністю в окріп за допомогою кулінарних щипців, і помішуючи, готуємо пасту аль денте.

Крок - 1
02

Тепер на черзі риба. Ставимо на вогонь сковорідку і вливаємо оливкову олію. Скибочки свіжої сьомги викладаємо на сковорідку, в розігріте масло, присолюємо і злегка обсмажуємо. У цьому процесі головне - не пересушити сьомгу, інакше страва не вийде соковитою і ніжною.

Крок - 2
03

Трохи підсмаживши сьомгу, знімаємо з пательні і складаємо на тарілку. Риба повинна бути рум'яною, але ні в якому разі не пересмаженою. Тепер беремо каструлю зі спагеті і, притримуючи кришкою, відціджуємо воду, в якій вони варилися. До речі, води буквально трохи в се ж залишаємо в каструлі, щоб спагетті легко було перемішувати з іншими інгредієнтами для пасти.

Крок - 3
04

Беремо листя базиліка, обполіскуємо холодною водою і трохи обсушимо, подрібнюємо за допомогою ножа. Нарізану зелень базиліка кидаємо в каструлю з вареними спагетті.

Крок - 4
05

Туди ж додаємо каперси, а так само подрібнену цедру лимона. Ще вливаємо зовсім небагато лимонного соку і добре все перемішуємо.

Крок - 5
06

Тепер, коли паста готова, приступимо до остаточного етапу приготування нашої страви. На тарілку викладаємо листочки базиліку, зверху викладаємо пасту, а на завершення кладемо скибочку підсмаженої сьомги. Ну, ось в принципі, все готово.

Крок - 6
07

Неймовірний аромат страви вже на порозі зустріне ваших рідних і запросить до столу швидше покуштувати вишукану страву. Ваші домочадці обов'язково оцінять ваші старання, адже паста з сьомгою і зеленню - справжній кулінарний шедевр.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Шинка - покроковий рецепт, фото 1 Шинка 120 4 3 з 5 - детальніше -
Цезар з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Цезар з куркою 30 2 3 з 5 - детальніше -
Перепічки - покроковий рецепт, фото 1 Перепічки 40 4 3 з 5 - детальніше -
Торт Пташине молоко - покроковий рецепт, фото 1 Торт Пташине молоко 90 7 4 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Банош - покроковий рецепт, фото 1 Банош 45 4 2 з 5 - детальніше -
Часниковий соус - покроковий рецепт, фото 1 Часниковий соус 20 1 1 з 5 - детальніше -
Салат зі свіжої капусти - покроковий рецепт, фото 1 Салат зі свіжої капусти 25 3 2 з 5 - детальніше -