Укр
Рус
Паста Другі страви Італійська кухня

Паста з шинкою і грибами

( 4.9000 4 510 10 оцінок)

1493 - переглядів
45 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Паста з шинкою і грибами - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Багато хороших страв з італійської кухні влаштувалося в наших краях. Але особливо популярна паста. Це хороший варіант, коли ви хочете смачно нагодувати всю сім'ю, але при цьому приготувати їжу швидко. Для цього і винайшли таку страву, яка готується з макаронних виробів будь-якого виду. Існує багато різних рецептів пасти, простіше і складніше, з різним набором продуктів і способом приготування. Один з них ми настійно рекомендуємо вам випробувати на своїй кухні. Це паста з шинкою і грибами. Дуже вдале поєднання інгредієнтів, які надають пасті насиченості. Ми розповімо, як з простих продуктів зробити кулінарний шедевр, який неодмінно оцінять всі, кому пощастить скуштувати цю страву.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Паста з шинкою і грибами" (на 100 грам)

  • Білки4.1 гр.
  • Жири7.4 гр.
  • Вуглеводи12.6 гр.
  • Калорії137 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Паста з шинкою і грибами - страва з розряду нескладних, але для приготування її дійсно якісною, потрібно виконати ряд завдань. І перш за все, давайте окремо підготуємо всі інгредієнти, необхідні для цього. Шинку нарізаємо на маленькі шматочки і поки помістимо в окрему ємність.

Крок - 1
02

Печериці гарненько миємо, якщо потрібно чистимо і нарізаємо на тонкі скибочки, після чого теж відправляємо в окрему миску.

Крок - 2
03

Цибулю шалот чистимо від шкірки і дрібно шаткуємо. Часник теж звільняємо від лушпиння і натираємо на тертці або ж пропускаємо через чеснокодавку.

Крок - 3
04

Ще миємо і дрібно шаткуємо зелень петрушки. Наступними миємо помідори, відрізаємо плодоніжки, знімаємо шкірку або бланшируємо, а потім перетворюємо їх в соус за допомогою блендера, м'ясорубки або звичайної терки.

Крок - 4
05

Тепер переходимо до приготування самої пасти. Для цього ставимо на вогонь сковорідку, в яку наливаємо оливкову олію і викладаємо подрібнену цибулю, яку відразу солимо і перчимо. Періодично помішуючи, підсмажуємо цибулю пару хвилин, після чого наливаємо в сковорідку стакан води і перемішуючи, продовжуємо готувати ще кілька хвилин.

Крок - 5
06

Потім додаємо часник, а через хвилину нарізані печериці. Обсмажуємо їх на сковорідці разом з цибулею приблизно 10 хвилин, а потім викладаємо сюди шинку.

Крок - 6
07

Змішавши вміст, залишимо все готуватися на пару-трійку хвилин, а після цього виливаємо помідори і томатний сік, бажано, щоб він був густим. Сюди ж додаємо сушені орегано з базиліком і перемішуємо вміст.

Крок - 7
08

Поки наша смачна добавка до макаронів доходить до готовності, ставимо на вогонь каструлю з водою. Коли вона закипить, кидаємо макаронні вироби, які припадуть вам до смаку. В даному рецепті це звичайні макарони-пір'ячко звичайно ж з твердих сортів пшениці. Трохи підсолимо їх, готуємо близько 10 хвилин, а потім промиваємо в друшляку під холодною водою.

Крок - 8
09

Тепер повертаємо їх у каструлю і виливаємо сюди вміст сковорідки. На цьому етапі додаємо свіжу петрушку і гарненько перемішуємо разом всі складові. Апетитна, яскрава і дуже ароматна паста з шинкою і грибами, яка володіє неймовірним смаком і здатна вразити примхливих гурманів, готова. Залишається тільки швидше її спробувати.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Тісто для пельменів - покроковий рецепт, фото 1 Тісто для пельменів 35 1 1 з 5 - детальніше -
Печиво Макаруни - покроковий рецепт, фото 1 Печиво Макаруни 60 2 3 з 5 - детальніше -
Курка в мультиварці - покроковий рецепт, фото 1 Курка в мультиварці 80 5 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти