Укр
Рус
Паста Другі страви Італійська кухня

Паста з м’ясним соусом

( 4.5000 4 54 4 оцінки)

947 - переглядів
50 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Паста з м’ясним соусом - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

Посуд: На сковороді

опис

Смачна проста в приготуванні паста з м'ясним соусом. Фузіллі - це паста в формі штопора, яка також відома як ротіні або спіральна паста. Цей простий рецепт можна також приготувати з готовим соусом песто, але він не буде мати такої ж свіжості і гострого смаку.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Паста з м’ясним соусом" (на 100 грам)

  • Білки8.9 гр.
  • Жири14.5 гр.
  • Вуглеводи19.5 гр.
  • Калорії253 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Приготуйте пасту (макарони фузіллі) в глибокій каструлі з водою, сіллю і оливковою олією відповідно до вказівок на упаковці, але на 2 хвилини менше, ніж рекомендується. Не забудьте залишити трохи кип'яченої води з макаронів для подальшого використання. Відставте відварені макарони в сторону.

Крок - 1
02

Розтопіть вершкове масло або нагрійте рослинну олію в невеликій сковороді на середньому вогні. Додайте в сковороду попередньо очищену від лушпиння та дрібно нарізану цибулю і обсмажуйте до прозорості близько 3 хвилин.

Крок - 2
03

Далі додайте в сковороду до цибулі попередньо очищений від лушпиння і видавлений через чеснокодавку часник, яловичий фарш (який можна купити вже готовим) і заздалегідь нарізану тонкими смужками копчену ковбасу (або шинку). Обсмажуйте, періодично помішуючи, приблизно 3 хвилини. Відкладіть утворену суміш кілька ложок в миску для гарніру.

Крок - 3
04

У цю ж сковорідку додайте борошно і обсмажуйте, часто помішуючи, протягом 2 хвилин. Додайте 1/4 частини зазначеного молока, перемішайте до отримання однорідної маси. Додайте решту поступово, щоб не було грудок.

Крок - 4
05

Додайте так само в сковороду натертий на самій дрібній тертці пармезан і трохи чеддер і томіть вміст, перемішуючи, поки весь сир не розтане.

Крок - 5
06

Потім засипте в ємність з вмістом порошок чилі, білий перець, курячу приправу (спеції) і дрібно нашатковану петрушку (нічого, якщо сушену).

Крок - 6
07

Додайте в пасту води. Налаштуйте воду відповідно до ваших потреб. Додайте більше, якщо занадто мало. Налаштуйте сіль по своєму смаку.

Крок - 7
08

Потім додайте в сковорідку раніше приготовані макарони фузіллі і, ретельно все перемішавши, протоміть ще кілька хвилин. Вимкніть вогонь. Перемістіть підготовлену пасту в велике блюдо для випікання.

Крок - 8
09

Посипте зверху натертою на дрібній тертці моцарелою, залишеною раніше запеченою яловичиною, натертим пармезаном і нашаткованою петрушкою.

Крок - 9
10

Надішліть форму в розігріту духовку і випікайте при 180 градусах, поки моцарелла не розтане і не підрум'яниться (можна скористатися паяльною лампою). Ваша паста з м'ясним соусом готова. Подавайте порційно на тарілці.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Котлети з печінки - покроковий рецепт, фото 1 Котлети з печінки 30 4 2 з 5 - детальніше -
Курка з картоплею в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Курка з картоплею в духовці 90 6 3 з 5 - детальніше -
Рогалики на дріжджах - покроковий рецепт, фото 1 Рогалики на дріжджах 50 4 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Роли Бостон - покроковий рецепт, фото 1 Роли Бостон 80 4 4 з 5 - детальніше -
Юшка з річкової риби - покроковий рецепт, фото 1 Юшка з річкової риби 60 5 3 з 5 - детальніше -
Буріто з фаршем - покроковий рецепт, фото 1 Буріто з фаршем 45 6 3 з 5 - детальніше -
Салат мімоза класичний з сиром - покроковий рецепт, фото 1 Салат мімоза класичний з сиром 40 4 3 з 5 - детальніше -