Укр
Рус
Паста Другі страви Італійська кухня

Паста з морепродуктами в вершковому соусі

( 4.8621 4 529 29 оцінок)

2344 - переглядів
55 хвилин порцій - 5 складність - 3 з 5
Паста з морепродуктами в вершковому соусі - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Супер легкі макарони для весни! Чи не забагато інгредієнтів, але смак відмінний.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Паста з морепродуктами в вершковому соусі" (на 100 грам)

  • Білки9.1 гр.
  • Жири6.1 гр.
  • Вуглеводи23.7 гр.
  • Калорії199 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Помістіть велику каструлю зі злегка підсоленою водою на плиту і доведіть до кипіння. Приготуйте спагетті, не розламуючи, в киплячій воді, періодично помішуючи до готовності, близько 12 хвилин. Злийте воду і відставте каструлю в бік на час.

Крок - 1
02

Підготуйте інгредієнти для приготування соусу. Наріжте, попередньо вимиту, на обробній дошці дрібно цибулю-порей.

Крок - 2
03

Лосось вимийте під проточною водою, ретельно переберіть, якщо попадуться кістки - усуньте їх. Наріжте рибу досить великими скибочками.

Крок - 3
04

Далі розтопіть вершкове масло в глибокій сковорідці на середньому вогні. Киньте в сковороду нарізану цибулю-порей і перемішайте, обсмажуйте в олії до легкого розм'якшення, від 6 до 7 хвилин, присоліть.

Крок - 4
05

Налийте біле вино і збризніть лимонний сік на цибулю-порей, доведіть до кипіння, зіскоблюючи будь-які коричневі шматочки їжі з дна сковорідки дерев'яною ложкою. Готуйте, поки більша частина рідини не випарується, близько 5 хвилин.

Крок - 5
06

Потім киньте в сковорідку вершки (потрібні дуже жирні або ж використовуйте сметану) і знову все ретельно перемішайте.

Крок - 6
07

Долийте ще трохи молока (оскільки рідина трохи випарується) і додайте гірчицю, ще раз все перемішайте, приправивши паприкою. Зменшіть вогонь до мінімуму і дайте соусу протомитися ще близько 5 хвилин.

Крок - 7
08

Прийшов час відправити лосось в соус. Додайте акуратно кожен рибний шматок рівномірно по всьому дну, щоб всі частини добре просочилися соусом, правильно протушкувались.

Крок - 8
09

Тушкуйте рибу у вершковому соусі, поки лосось не втратить рожевий відтінок всередині кожного шматочка, постійно перевертаючи кожен шматок з боку на бік кілька разів, від 2 до 5 хвилин.

Крок - 9
10

Потім приправте соус дрібно нарізаною зеленню кінзи і приберіть сковорідку з плити. Розкладіть готову пасту на тарілку і залийте вершковим соусом.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Класичний картопляний салат - покроковий рецепт, фото 1 Класичний картопляний салат 50 5 3 з 5 - детальніше -
Брокколі з гливами - покроковий рецепт, фото 1 Брокколі з гливами 35 3 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Пряник - покроковий рецепт, фото 1 Пряник 50 5 3 з 5 - детальніше -
Рулетики з баклажанів з горіхами - покроковий рецепт, фото 1 Рулетики з баклажанів з горіхами 150 8 3 з 5 - детальніше -