Укр
Рус
Паста Другі страви Італійська кухня

Паста з лососем

( 4.8500 4 520 20 оцінок)

1712 - переглядів
35 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Паста з лососем - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Паста - це національне надбання італійців. Звичайно ж це завжди смачно і фірмово. Але не варто думати, що пасту приготувати складно і це доля тільки шеф-кухарів в ресторанах. Смачну пасту можна приготувати і самостійно, керуючись деякими рекомендаціями. Один з популярних рецептів ми приберегли для вас і пропонуємо приготувати пасту з лососем. Таке поєднання дуже оригінальне і страва виходить ситною, живильною, яскравою і звичайно ж смачною.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Паста з лососем" (на 100 грам)

  • Білки9.2 гр.
  • Жири21.2 гр.
  • Вуглеводи20.7 гр.
  • Калорії321 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Паста з лососем - це не тільки смачно, але ще і швидко. Почнемо з того, що приготуємо рибу. Ви можете використати копчений лосось, який можна придбати в готовому вигляді в будь-якому супермаркеті. Але ми пропонуємо приготувати рибу самостійно. Отже, філе лосося миємо, сушимо паперовими полтенцями і викладаємо на деко, який попередньо застилаємо пергаментним папером.

Крок - 1
02

Потім солимо, перчимо, а також приправляемо часниковим порошком і сушеною зеленню петрушки.

Крок - 2
03

Миємо лимон, нарізаємо його кільцями і зверху поливаємо лосось лимонним соком і викладаємо кілька кілець. Після цього відправляємо його в розігріту духовку хвилин на 15.

Крок - 3
04

Тим часом ставимо на вогонь сотейник або каструлю з водою, і коли вона закипить, трохи підсолюємо і викладаємо пасту. Звичайно ж краще використовувати макаронні вироби з твердих сортів пшениці.

Крок - 4
05

Для того, щоб паста зварилася потрібним чином, залишаємо її готуватися в киплячій воді на 7 хвилин, а потім знімаємо з вогню і відкидаємо на друшляк.

Крок - 5
06

За цей час вже повинен запектися лосось, тому дістаємо його з духовки, знімаємо лимонні кільця і ​​акуратно тиснемо його виделкою. Риба м'яка і соковита, і філе легко обробляється на шматочки.

Крок - 6
07

Тепер ставимо на вогонь сковорідку, наливаємо оливкову олію і додаємо вершкове. Поки воно розтане, нарізаємо зелень петрушки і кидаємо на сковорідку.

Крок - 7
08

Також чистимо від лушпиння часник і подрібнюємо його ножем або за допомогою часникодавки, а потім додаємо на сковорідку.

Крок - 8
09

Сюди ж викладаємо вже відварену пасту, добре перемішуємо і доливаємо кілька столових ложок води.

Крок - 9
10

Продовжуємо готувати на середньому вогні пару хвилин, а потім викладаємо лосось, знову все перемішуємо, продовжуючи готувати нашу пасту буквально пару хвилин.

Крок - 10
11

В кінці трохи додаємо лимонного соку, знову перемішуємо і знімаємо з вогню. Паста з лососем, ароматна і дуже апетитна на вигляд, готова до вживання. Прикрасьте її кільцями лимона і подавайте до столу, нехай всі швидше зможуть насолодитися неймовірним смаком вашої страви.

Крок - 11

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

В’ялена риба - покроковий рецепт, фото 1 В’ялена риба 35 6 3 з 5 - детальніше -
Салат з редькою - покроковий рецепт, фото 1 Салат з редькою 60 2 2 з 5 - детальніше -
М’ясо на аерогрилі - покроковий рецепт, фото 1 М’ясо на аерогрилі 60 2 3 з 5 - детальніше -
Салат з авокадо - покроковий рецепт, фото 1 Салат з авокадо 25 2 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Пастрома з індички в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Пастрома з індички в духовці 50 3 3 з 5 - детальніше -
Пхалі з цвітної капусти - покроковий рецепт, фото 1 Пхалі з цвітної капусти 40 3 3 з 5 - детальніше -
Святковий куліч - покроковий рецепт, фото 1 Святковий куліч 100 1 3 з 5 - детальніше -
Часниковий соус для пельменів - покроковий рецепт, фото 1 Часниковий соус для пельменів 35 1 2 з 5 - детальніше -