Укр
Рус
Паста Другі страви Італійська кухня

Паста з лососем і овочами

( 4.7500 4 54 4 оцінки)

699 - переглядів
40 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Паста з лососем і овочами - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Ніжні шматочки лосося подаються на пасті, вкритій вершково-винним соусом. Цей рецепт пасти з лососем і овочами сповнений смаків, і ви можете приготувати його за 30 хвилин; ідеальна вечеря навіть в будній день. Зробіть цю страву з будь-яким типом пасти і замініть горох паровою спаржею або брокколі за бажанням.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Паста з лососем і овочами" (на 100 грам)

  • Білки12.5 гр.
  • Жири8.1 гр.
  • Вуглеводи15.5 гр.
  • Калорії198 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Підготуйте для початку лосось. Для цього ретельно видаліть шкіру і кістки з заздалегідь промитої риби. Наріжте очищений лосось кубиками на шматочки розміром від 2 до 2.5 сантиметри і помістіть у велику миску. Приправте шматочки риби щедро сіллю, свіжомеленим чорним перцем і попередньо вимитим і дрібно нашаткованим свіжим кропом. Добре перемішайте все, щоб покрити рибу рівномірно.

Крок - 1
02

Розігрійте середню сковороду на сильному вогні і додайте в неї трохи рослинного або оливкового масла. Як тільки сковорода стане досить гарячою, додайте в неї промариновані скибочки лосося. Смажте рибу на середньому вогні, перевертаючи кубики кожні 2 хвилини, поки лосось не стане більш блідого відтінку. Від 8 до 10 хвилин, в залежності від товщини шматків. Витягніть лосось з сковороди і охолодіть.

Крок - 2
03

В ту ж сковороду додайте заздалегідь очищений від лушпиння і видавлений через чеснокодавку часник і нарізану кубиками цибулю-шалот. Тримайте сковорідку на повільному вогні і протоміть цибулю-шалот до прозорого, але не коричневого кольору.

Крок - 3
04

Потім додайте в сковороду свіжий чебрець і обсмажуйте кілька хвилин помішуючи. Залийте в ємність вино і включіть вогонь до середнього; варіть, щоб зменшити рідину навпіл.

Крок - 4
05

Зменшіть вогонь до мінімуму, залийте в сковорідку вершки і додайте дрібно натертого сиру пармезан, приправте сіллю і чорним меленим перцем. Готуйте, періодично збиваючи, поки сир не розплавиться.

Крок - 5
06

Потім додайте в сковороду трохи нашаткованого свіжого кропу і консервований зелений горошок, перемішайте і готуйте все ще близько 2 хвилин.

Крок - 6
07

Зніміть приготований соус з вогню і покладіть прямо в сковорідку попередньо відварені спагетті (або локшину), ретельно все змішайте в ємності, щоб рівномірно покрити. Вміст сковороди покрийте раніше підготовленими шматочками риби і подавайте до столу чудову пасту з лососем і овочами.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Печеня - покроковий рецепт, фото 1 Печеня 90 6 3 з 5 - детальніше -
Вишневий пиріг з безе - покроковий рецепт, фото 1 Вишневий пиріг з безе 90 4 3 з 5 - детальніше -
Булочка шкільна - покроковий рецепт, фото 1 Булочка шкільна 120 5 3 з 5 - детальніше -
Бефстроганов - покроковий рецепт, фото 1 Бефстроганов 45 2 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти