Укр
Рус
Паста Другі страви Італійська кухня

Паста з куркою у вершковому соусі

( 4.9000 4 510 10 оцінок)

1815 - переглядів
40 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Паста з куркою у вершковому соусі - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Слово «паста» для більшості може бути незнайомим і навіть незвичайним. Більш звична страва на заміну є спагетті з підливою. Хочемо допомогти виправити цю невдачу і навчити готувати популярну страву Італії. Для цього не потрібно відмінних кулінарних знань і навичок, адже рецепт пасти з куркою у вершковому соусі представлений тут.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Паста з куркою у вершковому соусі" (на 100 грам)

  • Білки10 гр.
  • Жири10.1 гр.
  • Вуглеводи14 гр.
  • Калорії192 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Куряче філе промийте, очистіть від зайвих плівок і жиру. Наріжте на тонкі смужки. Помістіть в ємність і посипте приправою для курки. Відставте в сторону, нехай маринується.

Крок - 1
02

Тим часом поставте на плиту велику каструлю з водою, доведіть до кипіння. Посоліть і додайте трохи оливкового масла. Опустіть туди лінгвіні (це класичні італійські макаронні вироби схожі на спагеті, тільки сплюснуті, по-нашому їх можна назвати локшиною).

Крок - 2
03

Якщо ви використовуєте лінгвіні, варіть їх згідно з інструкцією зазначеною на упаковці. Потім відкиньте на друшляк, щоб злити рідину, перекладіть назад в каструлю і накрийте кришкою.

Крок - 3
04

Поставте на плиту велику сковорідку. Налийте оливкову олію і відправте туди мариновані курячі смужки. Обсмажуйте до готовності на середньому вогні, щоб м'ясо не було червоним всередині.

Крок - 4
05

Очистіть від насіння, видаліть плодоніжки і помийте солодкий червоний і зелений перці. Наріжте невеликими кубиками.

Крок - 5
06

Ретельно промийте гриби, в нашому випадку печериці, вони легко і швидко готуються, їх навіть можна їсти сирими. Розріжте навпіл, а потім кожну половинку на тонкі пластини.

Крок - 6
07

Зелену цибулю очистіть, помийте. Дрібно наріжте. Всі овочі по черзі відправте в сковороду до курячого м'яса. Готуйте хвилин 5-10, періодично помішуючи.

Крок - 7
08

Зменшіть вогонь і влийте тонкою цівкою вершки жирністю мінімум 20%, інакше соус може вийти рідкуватим. Вершки зроблять куряче філе ніжним і соковитим.

Крок - 8
09

Потім всипте сушений базилік, часниковий порошок, чорний мелений перець, сіль. Ретельно перемішуйте. Залиште на вогні ще хвилин на п'ять.

Крок - 9
10

У велику тарілку висипте пасту і вилийте на неї соус. Перемішайте двома ложками, щоб соус рівномірно розподілився по лінгвіні. Паста з куркою у вершковому соусі готова.

Крок - 10
11

Перед подачею посипте тертим пармезаном або будь-яким іншим твердим сиром, смачним на вашу думку. Подавайте гарячою. Приємного.

Крок - 11

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Шуба - покроковий рецепт, фото 1 Шуба 80 5 3 з 5 - детальніше -
Палички - покроковий рецепт, фото 1 Палички 30 2 2 з 5 - детальніше -
Кокосове молоко - покроковий рецепт, фото 1 Кокосове молоко 20 4 1 з 5 - детальніше -
Груші мочені в шоколаді - покроковий рецепт, фото 1 Груші мочені в шоколаді 35 1 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Суп Том ям з томатною пастою - покроковий рецепт, фото 1 Суп Том ям з томатною пастою 55 5 3 з 5 - детальніше -
Морозиво з молока і цукру - покроковий рецепт, фото 1 Морозиво з молока і цукру 30 1 3 з 5 - детальніше -
Курка з ананасом по-китайськи - покроковий рецепт, фото 1 Курка з ананасом по-китайськи 50 2 3 з 5 - детальніше -