Укр
Рус
Паста Другі страви Італійська кухня

Паста з куркою і грибами під вершковим соусом

( 4.8000 4 55 5 оцінок)

888 - переглядів
60 хвилин порцій - 5 складність - 3 з 5
Паста з куркою і грибами під вершковим соусом - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Дізнайтеся, як приготувати вершкові грибні спагетті в домашніх умовах. Паста з куркою і грибами під вершковим соусом - це апетитний італійський рецепт, приготований зі свіжих овочів, сиру, курки і спагетті. Цей рецепт пасти служить однією стравою для обіду і вечері.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Паста з куркою і грибами під вершковим соусом" (на 100 грам)

  • Білки5.1 гр.
  • Жири8.1 гр.
  • Вуглеводи9.6 гр.
  • Калорії136 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Помістіть глибоку каструлю з водою на плиту і доведіть до кипіння. Трохи присоліть воду, засипте в неї, не ламаючи, спагетті і приготуйте згідно пакетної інструкції.

Крок - 1
02

Як тільки спагетті будуть готові, промийте їх холодною водою, процідіть за допомогою сита, додайте в них масло і перемішайте, щоб спагетті не злипалися. Тримайте поки в стороні. Збережіть трохи води зі спагеті для майбутньої пасти.

Крок - 2
03

Засипте попередньо відварену і подрібнену курку сіллю, часниковим порошком і чорним меленим перцем. Ретельно перемішайте м'ясо в спеціях і залиште маринуватися в стороні.

Крок - 3
04

Вимийте гриби печериці і покладіть їх у каструлю з киплячою водою приблизно на 2 хвилини. Це, щоб позбутися від будь-яких бактерій. Наріжте гриби невеликими скибочками.

Крок - 4
05

На сковороді розтопіть вершкове масло, додайте очищений від лушпиння та дрібно нарізаний часник і обсмажуйте, помішуючи кілька хвилин. Додайте в сковорідку заздалегідь очищену від лушпиння і нарізану півкільцями червону цибулю, гриби і обсмажуйте, постійно мішаючи, близько 4 хвилин.

Крок - 5
06

Додайте в сковорідку сіль і дайте вмісту охолонути, а потім відправте половину грибної суміші в чашу міксера. Додайте трохи в чашу молока, щоб допомогти змішатися. Змішуйте, до утворення однорідної рідкої маси.

Крок - 6
07

Помістіть невелику сковорідку на плиту, налийте в неї рослинне масло і обсмажте стручкову квасолю, кукурузку і заздалегідь очищену від шкірки і нарізану соломкою моркву. Додайте сіль і чорний мелений перець. Викладіть на тарілку і потримайте поки в стороні.

Крок - 7
08

На сковороді розтопіть вершкове масло. Засипте в гаряче масло борошно і ретельно все перемішайте. Додайте в сковорідку рідкі вершки, раніше підготовлену грибну пасту, воду, часниковий порошок, тертий сир, сіль і перемішайте до утворення однорідного соусу.

Крок - 8
09

Додайте в соус раніше обсмажені овочі, подрібнену промаринновану курку і обсмажуйте пару хвилин помішуючи.

Крок - 9
10

Тепер додайте в сковорідку з соусом приготовані спагеті і добре все перемішайте. Подавайте пасту з куркою і грибами під вершковим соусом поки гаряче.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Швидке тісто для пирога - покроковий рецепт, фото 1 Швидке тісто для пирога 60 1 2 з 5 - детальніше -
Торт Рижик - покроковий рецепт, фото 1 Торт Рижик 120 7 3 з 5 - детальніше -
Королівська ватрушка - покроковий рецепт, фото 1 Королівська ватрушка 120 5 3 з 5 - детальніше -
Хліб в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Хліб в духовці 80 1 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Нутелла - покроковий рецепт, фото 1 Нутелла 30 1 3 з 5 - детальніше -
Террін з риби - покроковий рецепт, фото 1 Террін з риби 60 5 3 з 5 - детальніше -
Томатний соус з базиліком - покроковий рецепт, фото 1 Томатний соус з базиліком 45 1 2 з 5 - детальніше -
Тушковані свинячі нирки - покроковий рецепт, фото 1 Тушковані свинячі нирки 55 4 3 з 5 - детальніше -