Пропоную рецепт дуже нескладного і неймовірно вишуканої страви - паста з креветками.
У ємність влийте холодну воду, посоліть, закиньте пасту, відваріть до готовності, відцідіть.
Розігрів в сковорідці оливкову олію, потримайте її пару хвилин в режимі підігріву для випаровування характерного запаху. Потім киньте креветки і, перемішавши, закрийте кришку, щоб креветки обсмажити.
Натертий на тертці сир і крупно нарізані листя петрушки перемеліть в блендері до утворення крупинок.
У великій посудині з'єднайте готову пасту і пармезан з петрушкою, рясно посипте свіжомеленим чорним перцем, старанно перемішайте і розкладіть в тарілки. Зверху викладіть смажені креветки, не змішуючи, полийте пересмаженою оливковою олією.
Прикрасьте страву гілочкою петрушки, викладіть тоненький шматочок лимона, пару часточок в'яленого помідора, кружечками порізані оливки і збризніть лимонним соком.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти